dijous, de juliol 08, 2010

LA FESTA DEL BATRE: LA FULIOLA


Aquest cap de setmana seré a La Fuliola (Lleida). Pujarem amb un grup d'amics que volen fer algunes preses del batre per preparar un videoclip per al cantant Pep Gimeno Botifarra; que si no passa res ens acompanyarà diumenge. Farem nit en algun poble dels voltants i matí matinet a començar la faena; encara que siga a portar la cervesa a Toni Canet i a Gàlim. Jordi, Natzari, Mercè i jo ja ens la farem al bar.
Si algú és de la zona i ens vol donar algun consell s'agraeix.

7 comentaris:

Lluís Bosch ha dit...

Home, per reposar una mica de la festa i fer baixar les cerveses us podeu arribar a l'Estany d'Ivars, que us cau molt aprop i és un plaer.

Francesc Mompó ha dit...

Moltes gràcies, Lluís, no ho dubtes que si tenim un poc de temps ens hi acostarem.
Salut i Terra

Clidice ha dit...

si, cerveses, estany (repel·lent d'insectes sobretot! que els estanys són molt traïdors), cap cobert, que ni us imagineu la que hi cau, menjar una cassoleta del que sigui amb caragols i passar-ho d'allò més bé, que aquesta gent en saben, garantit :)

ah! i si trobeu algun/a Vilardosa salutacions de la cosineta d'Esparreguera ;) [no cal eh!, però mira, és la terra dels meus i m'ha fet gràcia dir-ho :P]

Olga Xirinacs ha dit...

Aquí a Mont-ral, per l'altitud, el cereal encara verdeja, però aviat es torrarà.
Us desitjo una bona festa, que en colla no es nota la calor, i si mengeu força botifarra i beveu bon vi, les calories us faran sentir a la glòria, impulsats com el fum d'aquell volcà.
Molta salut, i llarga.

zel ha dit...

Només pel Pep ja voldria ser-hi...això del batre...en tinc un record d'infantesa tan bonic, els meus avis, la pols a l'era, el pessigolleig al nas, la picor a la pell, la mare que em feia apartar...


que ho gaudeixis!

Francesc Mompó ha dit...

Clídice, Olga, Zel, moltíssimes gràcies pels vostres consells. Intentarem seguir-los. Ja ho comentaré quan tornem.
Salut i Terra

Francesc Mompó ha dit...

Ja sabem que pernoctarem a Cal Modest d'Ivars d'Urgell.