diumenge, de desembre 12, 2010

DELIRISdeLLUNA. IV NITS POÈTIQUES DE L'HORTA (PUÇOL, 2010)


"Des de l'andana-Amics del patrimoni i la cultura popular, associació creada per a la defensa de les nostres arrels i costums dins l'àmbit de l'Horta Nord, hem volgut continuar les nits de recital poètic per seguir donant-li ressò a aquest gènere en la nostra llengua".

Així comença el tríptic delirisdelluna que repartiren ahir 11 de desembre al Cafè Ro de Puçol, lloc on es desenvolupà l'acte envoltats pel caliu d'un grup de gent amant de la terra i de la poesia.
Alfons Navarret, Mari Carme Sáez, Josep Lluís Abad i jo mateix, llegírem textos d'alguns dels nostres poemaris després de compartir taula popular amb la resta d'assistents a l'acte.


He de remarcar que un dels poetes que participaren, Josep Lluís Abad és el blogaire Príncep de les Milotxes.

Us deixe un vídeo recitant el poema que havia fet per al Bolet Literari, així com un dels poemes que també vaig recitar pertanyent al poemari De la fusta a l'aigua, guanyador del Premi Josep Maria Ribelles de Puçol 2010 i que apareixerà publicat per l'Editorial Onada allà pel mes d'abril.



La crida de Venus

Resplendent de bellesa
t'obris de tu,
rosella esclatada,
embriagant-me d'aromes
sobre un jaç de pètals,
cada goteta de mel
que per mi batega
s'esdevé cega obediència
per al servent d'amor,
que d'ànsies ple i despullat d'ofrenes
abrivat m'escape
per les platges del teu cos
on mans a mans i ventre a ventre
em ret a la indefugible crida
del carboncle humit.

Josep Lluís Abad, Manel Alonso, Francesc Mompó, Vicent Penya, Alfons Navarret, Mari Carme Arnau, Mari Carmen Sáez i Mercè Climent.
Al CANAL YOUTUBE de Mercè Climent hi ha penjats alguns vídeos on podeu escoltar als quatre poetes recitant.

4 comentaris:

Roser Caño Valls ha dit...

Quina foto més bonica! Felicitats! Aquí a BCN no es fan aquestes nits poètiques. A veure si vénen cap aquí i les podem escoltar...

http://alonsocatala.blogspot.com/ ha dit...

Va ser una vetlada magnífic en la qual els poetes participants van saber crear una fabulosa atmosfera poètica. Una sort la que vam tindre els presents de gaudir d'uns poemes expressat amb una gran sensibilitat. Llàstima que no poguerem gaudir de la presència de Joan Baptista Campos al qual li desitge molta sort i li envie des d'ací una forta abraçada.

Guspira ha dit...

Felicitats per promoure actes com aquests! Aquestes coses fan que les nits siguin més màgiques...
Salut i poesia!

Príncep de les milotxes ha dit...

Gràcies amic per la calor de la companyia i les paraules. Ho vam passar realment com a casa i les persones de Puçol śon de categoria pel seu recolzament i l'interés mostrat. I donar-li ànims a Joan; la seua paraula, ell sap que també és la nostra paraula.