divendres, de març 11, 2011

SEMPER amb Jaume Pérez Montaner


Ahir, 10 de març, vaig tindre la sort d'assistir al recital poètic que Jaume Pérez Montaner, com a cloenda del SEMPER, ens regalava a la sala d'actes de Ca Revolta.


Una vintena d'assistents, la majoria participants del Seminari Poètic, compartírem atenció i sopar amb el protagonista en un ambient càlid i que per les característiques físiques del local sempre em porta ressons existencialistes.


Entre el públic hi havia els poetes Begonya Pozo, Manel Marí (tots dos organitzadors del SEMPER), Fancesc Bononat, Isabel Robles, Eusebi Morales, Ramon Guillem. Alguns acceptàrem el repte de llegir un poema de Jaume. Manel Marí i Ramon Guillem, amb un toc de creativitat,llegiren a dueto el poema L'anguila que Jaume havia creat per a L'Ànguila Literària. Jo vaig llegir -per segona vegada en públic- el poema Que sempre torna, que és una peça de Solatge i que apareix en el disc Els ulls de Bob de Carles Pastor.


Però què és això del SEMPER? És una iniciativa que neix de la inquietud d’endinsar-se en la tasca creadora d’una manera oberta, un espai per a l’estudi especialitzat de la poesia en totes les seves formes i expressions. SEMPER està actiu en paral·lel a dues ciutats: Barcelona i València.
El seminari continuarà amb el poeta català Víctor Sunyol (27 d'abril a Barcelona i 5 de maig a València) i el poeta mallorquí Josep Lluís Aguiló (8 de juny a Barcelona i 30 de juny a València).
En el blog del SEMPER podeu trobar més informació:
http://www.semperpoesia.blogspot.com/