dissabte, de desembre 03, 2011

SOMIANT AMB ALEIXA AL CASAL JAUME I CAMP DE TÚRIA



Ahir, 2 de desembre, al Casal Jaume I Camp de Túria a Llíria es presentà la novel·la Somiant amb Aleixa.
En un ambient distés i acollidor, Rubén Pitarch, responsable del local, féu un recorregut per la nostra trajectòria literària abans de donar-nos la paraula.
Mercè i jo, després dels agraïments a Acció Cultural del País Valencià, que tant fa per la llengua i la cultura d’aquest país i que per això mateix tan assetjada està permanentment per les autoritats de la Generalitat Valenciana, passàrem a pujar la temperatura del local amb la lectura d’un fragment de la novel·la –per a aquells que ja l’hagen llegida, aquell de la llibreria–. Tot seguit anàrem parlant de la gènesi de l’obra i de les vicissituds d’escriure una novel·la eròtica amb la teva parella. En acabant responguérem a un fil d’interessantíssimes preguntes que ens feren des del públic i signàrem exemplars del llibre.



Un sopar enfaixat (de pa i porta, de cacau i tramús, de coixinera, pa amb oli, de... sabeu més maneres d’anomenar-lo?) tancà l’acte en informals converses i confessions de desficis. Tot un goig haver compartit vetlada amb els amic de Llíria i voltants que s’hi aplegaren a escoltar-nos.

Ps. Gràcies a l'acte "desvirtualitzàrem" dos amics de la xarxa: Josep de Benaguasil i Enric Sanç. Un plaer.