dimecres, de novembre 06, 2013

PP del PV, aneu-vos-en a la merda i no torneu.

No trobe a faltar quasi cap programa de Canal 9, no trobe a faltar el NO-DO amb què el PP vol adoctrinar-nos dient que és un noticiari, no trobe a faltar la cada vegada més castellanitzada programació de Canal 9, no trobe a faltar molts llepaculs i panxacontents que hi han treballat. Però SÍ que em resistesc a que em furten una eina de comunicació MEVA i de TOTS el valencians on també treballen professionals fabulosos i una eina que farem que vertaderament ens vertebre i visibilitze el nostre català i la nostra cultura. Ciutadà President ALBERT FABRA, Consell de la Generalitat Valenciana, dimitiu, convoqueu eleccions i deixeu que nosaltres gestionem el que vosaltres heu arrasat malbaratant i robant. NO AL TANCAMENT DE RADIOTELEVISIÓ VALENCIANA.
Ps. Ja tancarem nosaltres moltes institucions que no serveixen al País Valencià i als lladres que ens han expoliat. D'ací traurem diners per a dignificar el nostre País Valencià.

3 comentaris:

Olga Xirinacs ha dit...

La llosa ens aixafa. La seva intenció és sepultar-nos. Per això tenen tants votants, i els tornaran a tenir, fet que la gent de bé no s'explica. I és que no són ells sols.
Salut sempre.

Oliva ha dit...

SI SI. PERO MENTRES VA DURAR LA SOPA BOBA......CALLATS COM A PU.....

Elfreelang ha dit...

estic del tot d'acord.....que no tornin