dimarts, de maig 04, 2010

TONI CUCARELLA: ENCONTRES


Em faig ressò d'un parell d'encontres literaris que l'escriptor i amic Toni Cucarella té programats per a aquesta setmana. Tots aquells que tingueu l'oportunitat d'assistir-hi no us ho perdeu; no sempre es té a l'abast un escriptor de tants quirats.

Demà dimecres al col·legi públic Taquígraf Martí, l'escriptor Toni Cucarella contarà sussoïts i rondalles de Xàtiva i la redor. Relats que trobareu a La Cuca Salamanduca. I despús-demà dijous, 6 de maig, anirà a moure conversa amb la gent del Club de Lectura del Casal Ovidi Montllor d'Alcoi. La cita serà a les 20'00 hores, al Casal, carrer Vistabella, 6. El llibre sobre el qual xarrarà és Quina lenta agonia, la dels ametlers perduts. (Fa un temps ja en vaig fer una ressenya al meu blog).

3 comentaris:

fanal blau ha dit...

Me n'has fet venir ganes, Francesc!
La llegiré!

Gràcies!

onatge ha dit...

Jo com la fanal blau, també el llegiré. Però m'has posat la mel als llavis amb el Casal Ovidi Montllor d'Alcoi, però per treball i distància no hi podré ser físicament. Us desitjo que vagi tot molt bé.

Salut i vida.
onatge

Xavier Aliaga ha dit...

Crec que és una lectura imprescindible. Parlem d'una de les novel·les en català més importants de la passada dècada, el Camí de Sirga valencià. Poca broma.