diumenge, d’octubre 10, 2010

1r SOPAR ESTELLÉS-DIADA NACIONAL A PUÇOL


La nit del 8 d’octubre, i seguint la crida feta per l’escriptor Josep Lozano, un grup de gent que no oblida ni en quin País viu ni els seus escriptors s’ajuntaren al bar del camp de futbol José Claramunt de Puçol per celebrar el Primer Sopar Estellés-Diada Nacional, organitzat per la batuta de l’escriptor Manel Alonso i Català. Es llegiren poemes d’Estellés, d’Ausias March, i també algú en llegí de propis. També hi havia músics del País (Garri, del grup Tapineria; Doctor Dropo; Juanen, del grup Infusió; Enric Esteve, doblador, actor i animador cultural; i Juanlu Llopis, del grup Maleïda) que ens regalaren alguns temes adients a l’homenatge.
Mercè i jo hi acudírem al caliu de la germanor i en homenatge al gran poeta. Personalment vaig participar-hi recitant una estrofa del poeta saforenc Ausias March i comentant una anècdota sobre la novel·la eròtica El coixinet de Vicent Andrés Estellés.
Llegiren poemes també: el poeta Vicent Penya, Nathalie Torres, Vicent Ferrer, Beatriu Palmero, Toni Contelles, Salvador Claramunt, Vicent Ahuir, Xavier Alcàcer i, com no, l’escriptor Manel Alonso i Català.
Algunes fotos de l'acte:
Un vídeo: Independència Festívola

2 comentaris:

Roser Caño Valls ha dit...

Mira que bé, en motiu de l'Estellés feu un sopar. Vosaltres els valencians i valencianes si que sabeu trobar ocasions per celebrar i recordar escriptors :)

A veure si t'animes, senyor Valls a fer el poema visual del blog Antaviana.

b.tum ha dit...

estimats companys

realment estic agraït d'haber-ne participat. És bo recordar als nostres poetes, poetes d'ara i de sempre, i alhora, si Deu vol, lluitar per la independència del nostre poble. Llàstima que els que ens governen no estiguen encara a l'altura.
Joan Lluis de ÀNIMA maleida.