dimecres, de novembre 03, 2010

EL BOLET LITERARI A CA LES SENYORETES (OTOS)


El dissabte dia 6 de novembre Ca le Senyoretes d'Otos (la Vall de d'Alabaida) congregarà més de trenta escriptors al voltant de la bona taula. L'any passat va ser Ca Baina (el Port de Catarroja) on es van reunir festejant literàriament les qualitats de l'anguila mentre es degustava un excel·lent allipebre. Enguany la menja de culte serà el bolet. Si l'any passat s'inicià l'esdeveniment amb l'Anguila Literària, enguany serà el Bolet literari.
L'acte consistirà en una visita guiada per l'escriptor local i especialista en gnomònica Joan Olivares als rellotges de sol d'Otos. Després ens entaularem per assaborir les delícies boletaires guisades per Assumpció i per Casimir.


ENTRANTS

1.Canelons de pasta fresca de camagrocs amb foie
2.Llesca de pa amb formatge fresc de cabra i esclata-sangs
3.Esgarraet amb múrgoles farcides
4. Sépia i gambes amb cantharellus

PLAT
Arròs de muntanya

POSTRES
Cistelleta de tardor

CAFÉS I INFUSIONS

CELLER

Penya Cadiella ( Muro)
Verdil de Belda (Fontanars)

En acabant, i sota l'atenta mirada del Benicadell i del quadre dels Emmascarats del pintor Jordi Albinyana (també hi haurà una exposició del pintor) es faran les lectures que els diferents escriptors han compost ad hoc dedicades al bolet.
I com a summum de l'acte, el cantant Carles Pastor farà una actuació acústica on donarà a conéixer algunes cançons de l'últim disc que està gravant de poetes valencians actuals.
Ps. Totes les composicions literàries seran penjades en aquest blog igual com ho férem l'any passat.

En parla Vilaweb

4 comentaris:

vermelldelx ha dit...

Benvolguts en Francesc i na Mercè:

Malauradament hi vindré soletes sense ma muller que té altres queferets que l'han d'ocupar. En acabant de dinar i abaixar el gotet de vi me n'he de tornar a casa.

Ara, desitge poder abraçar En Francesc de Uendo-Greixet i Maremortes i Na Maria de la Mercè de Primer i Gestos-Verds; matrimoniet ben avingut i enversador de categoria internacional.

Em fa una il·lusió que no us podeu ni imaginar! Això sí ja he acceptat l'oferta d'En Antoni Cucarella i Roba de Batalla d'estar al seu costat.

Amb tot el meu afecte,

Joan-Carles d'Extrem Sud i País Valencià

Francesc Mompó ha dit...

Amic Joan-Carles,
Serà tot un honor per a Na Mercè i per a mi poder contar amb vós en aquest saborós esdeveniment.
Fins demà i rep una forta abraçada.
Salut i Terra

manjacostel ha dit...

Que mantuns còps la vida es penecosa.
Vos planhi de trabalhar aital de contunh.
Los camagrocs? son los cèps?
L'esclata sang? , lo rosilhon?
Cantarelus ? La giròla?
Que so tròban de bolets-campariòls de tota mena al païs Valencian?
Alara es un païs pron agradiu...

Coratge ...

Anònim ha dit...

M'he assabentat de l'esdeveniment (ja passat) pel diari Levante. En principi cal donar-vos en hora bona per aquesta iniciativa i concretament al donar-li protagonisme al bolet en aquest encontre literari. estic esperant tal i con diuen al diari que pengeu eixes poesies al blog.
Enhorabona
Salut