divendres, de juny 10, 2011

NO AL GENOCIDI CULTURAL I LINGÜÍSTIC


Un bon nombre de persones –no sé quina xifra donaran uns i altres, però la Plaça de la Verge, incloent-hi la corona i els bocacarrers que hi tenen entrada, estaven a gom– en reunírem ahir per defensar allò que és la cosa més lògica i natural del món: sí al valencià.

Ja té d’allò la cosa que a València, els bons valencians hàgem de defensar el valencià. Algú s’imagina una concentració de burgalesos a Burgos dient: Sí al castellano? Seria ridícul, no? Doncs això, esperpèntic... si no fóra veritat.

I aquesta mateixa gent que està perpetrant el genocidi cultural i lingüístic –gent de porra, corrupció i crucifix– són qui després munten paradetes amb vidrioles demanant ajudes als indígenes del tercer món. Si no fóra perquè el genocidi que estan efectuant els està donant resultat, serien patètics. Així, l’adjectiu és com a mínim de salvatges i troglodites.

Fins a quan ho aguantarem els valencians ben nascuts? És que ja no en queden, de valencians?

Salut i Terra

5 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

No hauria pensat mai que arribéssim on som. Amb el perill imminent, al país Valencià i també a Catalunya, de perdre l'escola en la nostra llengua.

Salut i Terra

novesflors ha dit...

No vull ni pensar-hi. Terrible.

Helena Bonals ha dit...

És horrible. Molt bona entrada.

Rafel ha dit...

És l'autoodi, ja fins i tot demanen disculpes de saber parlar valencià.

Anònim ha dit...

La "Plaça de la Verge"? Què és això de la "Plaça de la Verge"?