dimecres, de febrer 25, 2009

CONTES XINESOS

El conseller d'educació Font de Mora és capaç de fer el més difícil encara. Si no fóra perquè aquesta gent no té sentit ni dels límits ni de la lògica, les darreres declaracions del conseller serien dignes d'un conte dadaista. Després de la ficada de pota amb l'anglès, ara va i ens ve amb allò que cal posar l'assignatura de Xinés mandarí. Res contra el xinesos, ni contra la seva llengua(vaja, res sí, allò del Tibet; però això pertany a una altra reflexió). Aquest home s'ha begut l'enteniment. I mentrestant el valencià va boquejant com els peixos que trauen de l'aigua cap a una mort segura. Què en farem els últims valencians? Ens asseurem a la porta per veure passar el nostre soterrar? Doncs, això, contes xinesos d'uns polítics mandarins.

5 comentaris:

Vicent Terol ha dit...

Trobe que és bo que Font de Mora faça declaracions. Ara mateix, la comunitat lingüística sembla haver oblidat les reivindicacions que ens van dur a la històrica manifestació del 29-N. Sé que hi ha negociacions, i la Plataforma comença a parlar de possibles mobilitzacions.

Aquest Conseller té l'habilitat de provocar la indignació quan parla. I això és important per a que tornen les mobilitzacions...

Vicent Terol ha dit...

En què estava pensant jo???

Abans he dit "la comunitat lingüística", però volia dir "LA COMUNITAT EDUCATIVA"

Àgueda ha dit...

Què fortttttttttttttttt!!! Estic flipant!!!

És surrealista...

Una abraçada!!!

http://alonsocatala.blogspot.com/ ha dit...

Si Cisco Camps sembla un parent de la família Adans ( o potser dels Monsters) Font de Mora és parent de les plantes herbàcies amb tubercles subterranis, oblongs o fusiformes, comestibles, de la família de les convolvulàcies, amb les flors blanques i els fruits en càpsula. Un cap de fava disposat a fer qualsevol cosa per a servir al seua amo i una idea sectaria, reducionista, i excloent de país.

Àgueda ha dit...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! QUÈ BO EL COMENTARI DE MANEL ALONSO I CATALÀ, MOLT ÀCID I ACERTAT!!! HAHAHAHAAHAHA!!!

UNA ABRAÇADA!!!