dimarts, de febrer 03, 2009

EUSKAL HERRIA (V)


El viatge donava per a continuar descobrint costums i racons que se'ns gravaven al cor i a la memòria. Entre d'altres particularitats aquesta manifestació d'estima d'un poble pels seus fills que vaig trobar a l'entrada d'una taverna a Getaria i que vaig demanar permís per fotografiar-m'hi.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Trobar goig a l'hora de fotografiar-se devant d'un auca amb les fotografies no de presos polítics si no de presos terroristes i la majoria amb delictes de sang, amb la ment alienada i una errònia estima per la seua terra... no sé, em sembla un poc surrealista per a un valencià que tant estima la seua terra i exerceix de valencià militant amb uns llibres tan bells i encisadors que no MATEN a ningú.

Francesc Mompó ha dit...

Sent molt que algú se senta molest pel post i que n'extraga conclusions que no estan en el meu ànim. Com a defensor de l'extinció de la pena de mort, evidentment no desitge que ningú la practique. El post forma part d'un viatge per les terres d'Euskal Herria i aquestes coses hi són. No sóc jo ningú per donar-ne una versió sesgada.

Anònim ha dit...

De totes formes, Paco, m'encanten els teus llibres i espere assistir molt prompte a la presentació de la teuan última novela, si la fas, a l'Olleria, d'on sóc.

Tirant i Carmesina ha dit...

Terroristes de ment alienada i d'errònia estima per la seua terra hi ha que surten als diàris i a les televisions tots els dies, fins i tot amb delictes de sang... Mai de la vida agafaria una arma per a defensar erròniament el meu país,tampoc justifique que ho faça ningú, els valencians participem de les regles del joc i deixem que ens esborren, això sí...democràticament.És políticament més correcte.

Anònim ha dit...

Només aclarir per a la gent que ho desconega que la paraula ETA que apareix a l'"orla" senzillament equival a la conjugació copulativa "i", i que l'única cosa que reivindica aquest poble és AMNISTIA I LLIBERTAT.
Salutacions des de València.

Anònim ha dit...

"Amnistia i llibertat" és el que diu. Ho sé perfectament i em reitere en la meua afirmació. De totes formes el que diu Tirant i Carmesina té tota la raó del món.