dissabte, de febrer 07, 2009

Una nit més a Ca les senyoretes


De bell nou Ca les senyoretes ens oferí una de les seves nits plenes de saó. En aquesta ocasió fou la presentació del llibre de contes Històries del paradís de Xavi Sarrià (cantant d'Obrint pas). L'acte l'encetà el seu amic Dídac Botella on es féu una semblança de vivències i amistats amb l'autor relacionades amb la composició del recull de contes. Fou després el mestre Joan Olivares qui féu una dissertació sobre l'obra tan engrescadora que ens obrí la gana d'encetar-lo i començar a llegir-lo. Després el mateix autor ens desvetlà la gènesi d'algun dels contes del volum.

Si a l'acte afegim una companyia immillorable; la presència de fons dels rostres del quadre de Jordi Albinyana; la trencada mà d'Assumpció en l'àpat; gintònics, cervesa i vi ; i l'actuació en acústic de dos dels components d'Obrint pas (el mateix Xavi Sarrià i Miquel Gironés) als quals se'ls acabà afegint Pep Gimeno, el Botifarra, la nit s'acabà d'arredonir.

Us oferim també un tast de l'acústic (si és que sóc capaç de penjar-lo) perquè us en féu una idea millor.

4 comentaris:

NATZARI ha dit...

Sou uns frikis, de collons.
Aneu a Ca les Senyoretes i no aviseu als amics?
Vosaltres s'heu perdeu.

Francesc Mompó ha dit...

Beatriuuuuuuu et telefonava, però no hi havia cobertura. Que ni se t'acudesca faltar dissabte al sopar. Pots portar alguna d'eixes núvies que tens, i la sogra també si ho prefereixes.
Una abraçada
Ps. Et trobàrem a faltar.

Mercè ha dit...

Hahahaha! Natzari que conste que volíem que HI estigueres. Sense tu és que no ens HI trobem.
Dissabte que ve tornarem a estar.
T'HI esperem.

NATZARI ha dit...

Sou molt pilotes.