divendres, de setembre 11, 2009

Perles a Canal 9 (en la Diada)

Com que no em deixen veure TV3 per imperatiu del PP, em toca veure de tant en tant l'objectivíssim Canal 9. A més a més, avui tenia un morbo afegit: com enfocaria la Diada de Catalunya. Doncs bé, les notícies han anat girant al voltant de l'anada d'Hugo Chavez a Espanya, tot esbiaixant-la perquè els espanyols quedaren molt bé ridiculitzant Chavez; l'anada de la filla dels prínceps Borbons a la guarderia vencent la seva timidesa i saludant els periodistes; un reguitzell de notícies contra els socialistes en general i Zapatero en particular, per acabar dient que la culpa de la crisi la té el Zapatero i l'estatut català (no perden l'ocasió per fomentar la catalanofòbia. Això no és un delicte en la seva constitució?).
Per fi arriba el gran moment (1 minutet): la Diada de Catalunya. Heus ací que segons C9 a Barcelona només hi ha hagut una forta xiulada contra el tripartit per les ERO de Nissan i de Roca; i res d'actes independentistes.
La resta, notícies desllavassades i notícies laudatòries del paradís valencià del PP: diners de Camps contra l'atur, congrés de científics...
Pel que fa a les perles lingüístiques, només assenyalar el perfecte castellà amb què s'han expressat Laura Sànchez de Leon, portantveu del govern valencià, i les del presidentíssim Francisco Camps, sempre tan petroni ell, amb un castellà de la més alta acadèmia de Cervantes.

BONA DIADA ALS GERMANS DEL NORD

4 comentaris:

Anònim ha dit...

as el fabor de no meterte con lo ejpañole qe ia esta vien.
Biba ejpaña

Clidice ha dit...

Gràcies pels bons desitjos, tan de bo poguéssim canviar el dia i celebrar el dia de la Independència :)

Trini González Francisco ha dit...

mira quines coses..., a vosaltres no us deixen veure la teletrès i al meu poble encara no es veu el canal9 per TDT. ja sé que no és lo mateix, però es que als iaios els hi encanten les pel·lis de l'oest que hi fan. ;)

a poc a poquet com les formiguetes..., tot està per fer i tot és possible, com va dir el poeta.

Joana ha dit...

Al vídeo que he penjat al meu blog
trobaràs moltes perles, però la meua intenció no és escampar-les, sols intente mostrar la nostra tradició popular i que es coneguen els balls i les músiques.