dissabte, de gener 29, 2011

SOPAR ESTELLÉS ORGANITZAT PER "ELS 4 GATS DE MELIANA"



Els assistents a l’acte homenatge convocat per Els 4 gats de Meliana –com explique en el post anterior– al bar Xoret de Roca emplenaren el local gaudiren del recital que es féu després del sopar de germanor. Tot i que hi havia un aforament per a 50 persones la demanda fou molt superior i no hi pogueren assistir tots els que hagueren volgut.
Francesc Collado oficià com a presentador de l’acte i féu una semblança de cadascú dels poetes participants: Jaume Pérez Montaner, Joan Navarro, Montse Anfruns, Begonya Mezquita, Isabel Robles, Manel Rodriguez-Castelló i jo mateix.
Un a un anàrem llegint, primers uns poemes del gran poeta nacional Vicent Andrés Estellés, i després un parell de composicions pròpies.
Al llarg d’hora i mitja la poesia senyorejà el local i conquerí l’ànima d’un públic que dedicà un silenci eucarístic a combregar d’ella. Silenci que no es trencà en cap moment –més enllà dels aplaudiments– ni per a eixir a fumar durant tot el recital.
Un èxit d’organització de Els 4 gats i un aplaudiment per a tots els assistents. En acabar l’acte ens obsequiaren una rajoleta amb el símbol de l’organització.

Jaume Pérez Montaner llig un poema d'Estellés:



Algunes fotos de l'acte:


2 comentaris:

Roser Caño Valls ha dit...

Quins sopars que es fan a la vostra terra, d'això no se'n fa aquí a Catalunya :(

Francesc Mompó ha dit...

De segur que sí que se'n fan senyoreta Valls. A l'abril pujaré a les terres de l'Ebre per una trobada d'escriptors que s'hi organitza. La taula sempre fa més germanor.
Una abraçada
Salut i Terra