divendres, de desembre 07, 2012

DELIRIS DE LLUNA

DELIRIS DE LLUNA

A l’Andana continuem commemorant els cinc anys de vida de la nostra associació i aquesta vegada ho fem amb la celebració, com cada any, del nostre recital de poesia “Deliris de lluna”, que aquest any arriba a la seua sisena edició.

Per aquest motiu, enguany hem volgut convidar i tindrem el plaer d’estar acompanyats, per una petita representació de tots/es els/les poetes que han participat a cadas
cuna de les 5 edicions celebrades fins ara. Ells són Lluís Roda (1a edició), Susanna Lliberós (2a edició), Rubén Luzón (3a edició), Francesc Mompó (4a edició) i Pau Sif (5a edició).

Però ací no acaba tot perquè seguint amb la novetat de la darrera edició, aquest any també podrem gaudir de la bona música amb l’actuació musical de Carles Pastor, que cantarà alguns dels poemes musicats i arranjats per ell mateix.

Com podeu observar al cartell, l’acte es durà a terme el dijous 13 de desembre al cafè l’Infern, situat a la localitat de Massalfassar. A les 23:00 h. començarà el recital de poesia però abans soparem i compartirem taula amb els participants i tots/es els qui desitgeu acudir reservant el lloc al telèfon 646 982 764 (Rubèn). Podeu reservar la vostra plaça fins el dimarts que ve, dia 11 de novembre. El preu del sopar estarà entre els 12 i 15 euros.

Vinga, animeu-vos i acudiu perquè de segur que se n'anireu d’allò més be pel fet d’haver compartit una nit jugant amb les paraules!