dimarts, de febrer 22, 2011

TV3: CONCENTRACIÓ A VALÈNCIA CONTRA EL TANCAMENT QUE ENS HA FET EL PP (I QUE EL PSOE CONSENT COVARDAMENT)


Com vaig indicar, me n'anava -i hi vaig assistir- a la manifestació de refús pel tancament de la TV3 al País Valencià (i metonímicament reclamava més coses: presó per als polítics delinqüents, dimissions i independència per a la meva terra). Com que no hi hagué cap partit que la convocara, no hi havia cap consigna oficial. He vist ja per la xarxa els redolins més escridassats durant l'acte: President a Picassent; Camps dimissió; volem TV3; i algunes més afectives perquè les portaven famílies amb xiquets i hi demanaven poder veure el Club Super3.
Bé, tot i que no la convocava cap partit, sí que hi vaig veure representants del Bloc, d'ERPV, d'EU, del PSAN i moltíssima gent del món de la cultura: cantants, organitzacions, escriptors, dramaturgs, actors...
Espere que entre els partits que estimen la terra sapien aprofitar aquestes iniciatives.


Quanta gent? Per a mi era una incognita la gent que hi acudiria. He de confessar que en vaig veure més de la que em podria esperar. Calcule que uns 3000/4000; tot i que no sóc cap expert comptant manifestants. Nmés per veure la cara d'lguns xiquets com demanaven els dibuixos animats en la seva llengua ja és bastant perquè cap malparit no els ho puga furtar. Però ja se sap que quan es colonitza una terra els amos acaben sent els colons i a tu et fan sentir foraster a ta casa.
Bé, hi hagué un ambient festívol dintre de la ràbia continguda. Potser algun dia les coses vagen a l'inrevés i "vindran els grapàdets d'aigua" com diuen al meu poble -si és que em permeten que encara tinga poble-. Ací us deixe un album de fotos de l'esdeveniment i un vídeo en què quatre dits al cel rebíem la muixaranga.
Salut i Terra

6 comentaris:

maria ha dit...

La veritat que veure als xiquets amb els cartells del "vull veure el Club Super 3" era molt tendre, però al mateix temps molt cruel...quin desgraciat pot deixar a un xiquet sense dibuixos? Sobren les respostes...
en fi, esperem que tot no quede en l'embranzida d'ahir. Cal continuar lluitant pel que volem

Un abraç!

Vicicle ha dit...

Vareu prendre la plaça. Vareu emocionar-vos amb la muixeranga. Potser si aquesta gentola continua fent el burro, la gent despertarà d'aquest malson? Tant de bo les urnes els posen al seu lloc: la garjola. Salut.

Carles Tomàs ha dit...

Que quin desgraciat pot deixar un xiquet sense dibuixos? Maria, no sobren les paraules, cal dir-les ben alt i ben clar: El PP i els seus impresentables dirigents.

Nits ha dit...

A Barcelona vaig veure que també hi havia gent manifestant-se i és que és un insult a tota la cultura catalana. Bé, és una barbaritat tant gran que em crispa.
Aquí alguns partits polítics sí hi van donar suport.
Força company!!!!

Joana ha dit...

D'aquí poc sortirè imprès als llibres de text com un fet històric res diferent de l'època franquista. I és que no hi ha manera d'enterrar-ho.
Una abraçada de sopoirt!Salut i terra!

Carme Rosanas ha dit...

Doncs fa goig la concentració... A continuar lluitant, tots!

Salut i terra!