dissabte, de gener 28, 2012

SOMIANT AMB ALEIXA A L'OLLERIA


Ahir, 27 de gener, Somiant amb Aleixa es presentava a la Biblioteca de l’Olleria (la Vall d’Albaida), el meu poble. L’obra, guardonada amb el XVII Premi de Literatura Erótica la Vall d’Albaida, viatjava per primera vegada a aquesta comarca.
Tot i que el dia no acompanyava –pel fred, per la humitat i, sobretot, per la pluja inclement que queia– una trentena de persones assistiren a l’acte.
Fou una presentació un tant atípica ja que començàrem amb la signatura d’exemplars, després férem un parell d’entrevistes per a les televisions MK d’Ontinyent i la Comarcal TV.


Finalment fou el jove escriptor ollerià, Ángel Cano, qui ens presentà, ja que Josep Albinyana per causes de salut (no greus) no pogué anar-hi com estava previst.
En acabant parlàrem de la gènesi de l’obra, del procés de creació i férem un tast de la novel·la llegint-ne un fragment. Per aquells qui ja la coneixen, part de l’escena que ocorre a la llibreria. Finalment s’obrí un diàleg amb el públic força interessant.
 

Aprofitant el Sopar dels Enamorats que es farà a Ca les Senyoretes d'Otos, dissabte 11 de febrer Somiant amb Aleixa tornarà a estar a la Vall d’Albaida (més informació ací).

Crònica: Mompó i Climent
Fotos: Vicent Martí

2 comentaris:

Pep Albinyana ha dit...

i jo que volia parlar dels setiets...

penco rematat ha dit...

molt recomanable el llibre, l'he acabat hui i m'ha agradat molt