divendres, de febrer 20, 2009

Artista creant en directe. Després de la presentació de Camí d'amor.


Jordi Albinyana és capaç de convertir el carbó en carboncle, la pedra en diamant. Té la capacitat de pastar converses, fum, gintònics i Parnàs i, com un prestidigitador de les formes extraure l'art que podia romandre adormit en una altra dimensió. En el vídeo el veiem en una espècie de trànsit creatiu on amb quatre ratlles, un bastonet higiènic i el líquid màgic del gotet dóna vida a la meravella que tenim sota aquest escrit.
Com que es veia perfectament les intencions furtívoles que cobejava la meva mirada, s'afanyà a fer-li la dedicatòria a Àgueda. En una altra ocasió ho aprofitaré millor.
Quan algú li preguntà mentre el pintava que què era allò, el girà i li digué ple de naturalitat: Que no ho veus? doncs és una clàssica mamada.

PS. Feu-vos ara que encara és a l'abast de les butxaques obreres amb alguna obra seva; més endavant no se li podrà tossir al bescoll. Tot allò que fa té una força increïble.

2 comentaris:

Àgueda ha dit...

Aquest dibuix ja està en el meu poderrrr!!! Hehehehe... com perfectament dius és una canya el que fa Jordi, te una força aplastant, és tot un artsista... així que quant l´Albinyana acomence a vendre les seves obres per molt cales, subastaré
el meu dibuix... hehehehehe!!!

"Abran sus apuestas!!!"

Una abraçada.

Jordi Albinyana ha dit...

Collons quina'n'sabonamenta, no capio en los pantalonnnns!!!! Per cert uendolin, el liquid màgic del gotet és awia'l'grifo, no és per desilusionar...