dimecres, de febrer 17, 2010

DE PIRATES

Sí, de pirates informàtics es tracta. He hagut de capar els comentaris dels meus blogs perquè a algunes empreses índies els havia pegat per emigrar a ca meva a fer propaganda de les coses més peregrines i me'ls estaven emplenant. Per a mi és un conyàs o collonada -perquè no hi haja sexisme en el llenguatge- ja que em costa haver de gestionar per dins la màquina. Ai las, i què hem de fer!
L'altra de pirateria ha estat més seriosa. Al periòdic digital L'informatiu, on ja sabeu que faig una columna setmanal -mentre m'aguanten- també han entrat a fer la mà. En aquesta ocasió deu ser algú a qui no els fa gens de gràcia la línia política que porta el diari qui ha fet que aquesta setmana no s'haja pogut seguir amb regularitat. D'on procedeixen aquests vaixells cadavèrics? Doncs seguint un poc la filosofia de L'informatiu no és massa difícil tenir "pressumptament" sospites.
Una altra notícia: a partir d'aquest cap de setmana el diari començarà a publicar una columna dedicada a un autor valencià -escriptor, poeta, dramaturg...- per intentar omplir la inexistència d'aquestes notícies al País Valencià. Si no passa res, el primer serà el poeta Jaume Pérez Montaner.
Ps. Pel que fa a mi, QUEDEN 10 DIES PERQUÈ ELS UENDOS TINGUEN GESTOS

5 comentaris:

Clidice ha dit...

vaja! quines coses passen! (creuo els dits) :)

Anònim ha dit...

Els que fan de pirates per Internet són els mateixos que s'oposen a la llibertat d'expressió. Ara bé, que hagin perpetrat l'atac també significa que els preocupa la seva existència. Indicador que el diari va guanyant força a Internet

Francesc Puigcarbó ha dit...

ja em vaig queixar al bloc del mateix fa uns dies, he tornat a posar la moderació de comentaris, i noi! oli en un llum.

Carme Rosanas ha dit...

10 dies perquè els Uendos tinguis gestos?

Que bonic! Emocionant, no?

DE TOT UN POQUET ha dit...

A mi, per altres motius -política local, bàsicament- també he establert la moderació de comentaris...