dissabte, d’abril 02, 2011

ALFONS LÓPEZ TENA EN INTERECONOMIA: LA FORÇA DE LA RAÓ

Primer es pensa, després se'n parla i per últim s'actua; ja s'està més prop.
Paga la pena veure'l.


8 comentaris:

Sergi ha dit...

M'està sortint una urticària... He posat el vídeo a veure què, però me l'he vist fins el final. Com es pot permetre l'existència d'un canal televisiu així? És tan ofensiu...

jpmerch ha dit...

Resumint, anar per llana i tornar-ne esquilats.

McAbeu ha dit...

No havia vist aquesta entrevista perquè, per dir-ho finament, Intereconomia no està entre els meus canals favorits. Ara ho he fet i t'he de dir que tens raó, ha valgut la pena. Ha valgut la pena veure com amb les idees clares i simplement amb l'argument de la democràcia en López Tena fa quedar en ridícul als que, mentre presumeixen de ser els més democràtics del món, voldrien impedir que la gent expressés la seva opinió a les urnes.

Rafel ha dit...

Una lliçó de democràcia a camp contrari.

Francesc Mompó ha dit...

Cal ser molt intel·ligent, tenir molta preparació i tremp magnífic per no enviar tota aquesta colla de gent a fer la mà (que és el que mi em demanava el cos quan els sentia). Un gran polític el Lopez Tena.
Salut i Terra

Carme Rosanas ha dit...

Jo ja havia vist aquest vídeo, per aquí, per la xarxa i sí val la pana veure'l. Com dius s'explica molt bé i els deixa en ridícul.

sànset i utnoa ha dit...

En López Tena és un crack. I, de fet, demostra tenir ell solet més llums que tots els altres junts!

*Sànset*

Vicicle ha dit...

Magnífic material per a una assignatura que es diu "Educació per a la ciutadania". Bon material pedagògic. Unitat didàctica nº 1: "Què és i com es defèn la democràcia" Ponent demòcrata: Alfons López. Reacció antidemocràtica: Intereconomia. Salut.