dijous, d’abril 21, 2011

COPA DEL REY: JUSTÍCIA CÒSMICA?



Sembla que encara queda justícia còsmica.
Mentre els uns poden entrar banderes bibarrades amb el pollastre al camp (camps?), d'altres no poden exercir la llibertat d'expressió i la benemèrita els furta una pancarta on posava allò de Catalonia is not spain. A més, van i guanyen els de zoy epañol. Tanmateix, a Serquio Ramos (havia de ser a ell) va i se li esmuny la copa i li cau sota les rodes de l'autobús. Seria Piqué el conductor?

12 comentaris:

Roser Caño Valls ha dit...

Sí que existeix la justícia còsmica, i en aquest cas l'ha encertat.

Vicicle ha dit...

T'havia llegit fa una estoneta i creia que anaves de conya, però he vist al blog de la Zel la foto amb la copa sota l'autobús. La copa del rei va per terra o el rei va de copes i per terra, que "tanto monta, monta tanto". Salut.

Dolors Jimeno ha dit...

Vols dir que li va caure la copa al terra? No m'ho puc creure!
D.

Jordi Pijoan-López ha dit...

Just este matí enviava un mail a penyes culés dient "Déu és blaugrana!". A vore si el diumenge acabem tots a missa i comulgant...
Si vaig riure, xiquet, si vaig riure!

Dolors Jimeno ha dit...

Acabe de veure el vídeo, és cert!
D.

La Senyoreta Reykjavík ha dit...

Si no podem sostenir el que guanyen...no haurien d'haver-ho guanyat...les coses com són

Elfreelang ha dit...

No sé si és justícia còsmica o còmica però ja té gràcia ja....

Marta ha dit...

No vull pensar que passarà en el "Crakovia" amb el S.Ramos!

Sergi ha dit...

Ho acabo de comentar en un altre blog també, mira que fa anys que tiraven la copa perquè era una competició que tant se'ls en fotia, i un any que la guanyen, i la tiren igualment!

La Senyoreta Reykjavík ha dit...

Si no poden!! això és el que volia dir :S

Francesc Mompó ha dit...

Senyoreta Valls, Vicicle, Dolors, Jordi, Senyoreta, Elfree, Marta, Xexu,és que quan ho he sentit aquest matí mentre em desdejunava m'han regalat un somriure d'orella a orella i l'havia de compartir amb tots.
Gràcies per passar per ca Uendos.
Salut i Terra

Jaume C. i B. ha dit...

Si és que on no n'hi ha no en pot rajar, i en Sergio Ramos té el cap més buit que un bunyol de vent. Amb tot el que va fer el Madrid per guanyar aquesta Copa, és a dir, donar puntades de peu a tot jugador del Barça que tingués la pilota i repartir llenya a tort i a dret, i quan ja han guanyat la Copa el primer que fan és llençar-la sota les rodes de l'autobús. Qui els entengui que els compri a aquests del Madrid. Quina gent, per a això volien la Copa?.