dimecres, de juliol 20, 2011

CAMPS A FER LA MÀ!

EL GENS HONORABLE CIUTADÀ CAMPS A FER LA MÀ: OÉOÉOÉ.

23 comentaris:

òscar ha dit...

Si aquest matí m’ho diuen; no m’ho crec pas.

M’afegeixo al oéoéoéoe!!! : )

Sergi ha dit...

Cuideu-vos de que el que entri no sigui pitjor, però avui us felicito de tot cor. No l'heu pogut fer fora com tocava, però ha caigut pel seu propi pes, i mira, tot això que teniu/tenim.

Francesc Mompó ha dit...

Ja sé que de moliner fugirem, però que de lladre no ens escaparem. Tanmateix, açò és com si ens haguérem curat d'un càncer. Aquest home és de manual de psiquiatria.
Gràcies per la solidaritat.
Salut i Terra (avui un poc més neta)

Rafel ha dit...

Ja era hora!!!
L'únic que em quedo és amb les ganes de que ho expliqués tot, perquè ell deia * que tenia unes ganes boges d'explicar-ho tot.

* Ho va dir en bilíngüe espanyol/castellà

m'agrada ha dit...

oe oe oe ...

AlfredRussel ha dit...

Demà, Déu provirà (que dirien ells). Però hui, un dia històric. Que córrega la cervesa i/o el café licor... Salut!

Elfreelang ha dit...

Enhorabona i oe oe oe

Vicicle ha dit...

Oé...Oé... On és el xampany? Si m'ho permets ho faré amb Moët Chandon.

Carme Rosanas ha dit...

M'afegeixo al oéoéoé!

La Senyoreta Reykjavík ha dit...

Tenim futur. Tenim futur, veritat?...encara queda molta gavina pollosa però al final aconseguirem fer-les volar ben lluny.

Salut!

Francesc Mompó ha dit...

Rafel, M'agrada, Alfred, Elfree, Carme, Alba, ara només queda que dimitesca també com a diputat perquè estiga totalment lliure (com diu ell) per poder-se defensar del "no hay nada"; així que el jutge un tribunal ordinari. Però de moment, el que va davant, va davant. By by Fransisco.
Salut i Terra

Roser Caño Valls ha dit...

Ho acabo de llegir a les pàgines d'el País i a l'Ara.cat. Increïble, però cert. Ja veurem què passa a partir d'ara...

Marta ha dit...

M'afegeixo a la Festa! Un bríndis amb cava català!

Anònim ha dit...

Mira, Camps es el más honorable de todos los valencianos además de inocente. Su decisión le honra. Además, a pesar de todo revalidó la mayoría absoluta ¿quién tiene razón? Ahora que la izquierda se ha quedado sin discurso, es el momento de hablar del Gal, los EREs de Andalucia y el Faisán.

Anònim ha dit...

"La Senyoreta Reykjavík"

Parece que no te enteras, los valencianos de verdad son del PP, y Alberto Fabra será nuestro nuevo presidente.

Tranquila que ni tu ni nadie van a conseguir hacernos marchar, porque los valencianos nos quieren a nosotros y lo han demostrado hace bien poco este mes de mayo.

Francesc Mompó ha dit...

Anònim, perquè no acompanyeu al gens honorable ciutadà Camps a fer la mà un poquet?
Au, cacau.
Salut i Terra

Sandra D.Roig ha dit...

"Los valencianos nos quieren a nosotros, que somos españoles y no superamos la época de la glòria de las españas" jajajaja". es decir que ni eres ni te sientes valenciano.
Rn Camps no hay absolutamente nada que le honre, i a la vista esta!
Francesc les meves felicitacions de tot cor! oeoeoeoeoeoeoeoe, quan puguis penja el romanç em va encantar!.
besets des de Barcelona.

Francesc Mompó ha dit...

Anònim, jo no sé quin serà el nivell d'honradesa de la teva família perquè pugues considerar un element com Camps com a honorable. En la meva família, un personatge que es deixa subornar per gastar-se els diners de tots és un delinqüent sense gens d'honradesa. Així és que tu veuràs amb quina gentola et mous. Deixeu-nos als valencians tranquils i foteu el camp cap a la vostra cultura.
Senyoreta Valls, Marta, gràcies.
Sandra, moltes gràcies. A quin romans et refereixes; és el discurs malaltís del Molt Desonrat?
Alba, no faces cas, els valencians de debò parlem valencià i ens estimem la nostra terra; i la volem ben lliure.
Salut i Terra

La Senyoreta Reykjavík ha dit...

Francesc disculpa per ocupar el teu espai, només volia dir-li a l’anònim que té raó, estic d’acord amb ell; ells són los valencianos, gent de províncies, poca cosa...pel contrari, nosaltres som i serem valencians, ciutadans del País Valencià i per tant, aquells que defensem la nostra cultura i utilitzem la nostra llengua en tots els àmbits. No m’assabente de moltes coses, però açò, ho tinc claríssim. Res més a dir.

Anònim ha dit...

El nostre benvolgut Paco ha marxat, fent un gest de GENEROSITAT i RESPONSABILITAT que contribuéïx a millorar la imatge i el prestigi de les institucions valencianes i espanyoles.

La Comunitat necessita gent com Zaplana, Camps, Rita, Fabra... i una llarga llista més, per a continuar endavant. Presidents i altres carrecs que fan de la comunitat el millor d´Espanya, com va fer Fraga Iribarne amb Galicia i ara Feijoo, com fa Esperanza i Gallardón, com va a fer Cospedal i molts altres.

Paco Camps ha sigut, és i serà el nostre BENVOLGUT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT

Francesc Mompó ha dit...

Anem a veure, anònims -sembla que esteu un poquet nerviosets perquè se us destapen les vergonyes-, que us quede clar que aquest serà l'últim anònim que us publique -faltaria més que el que vosaltres esteu negant durant molts anys als mitjans de comunicació que paguem TOTS i que solament feu servir vosaltres com a full parroquial del PP, estiguera ara oferint-vos ma casa perquè continuareu lladrant. Així és que no torneu més: no sou benvinguts.
I pel que fa a tota la tropa que em referencies -gent d'una talla moral i ètica elevadíssima, evidentment- te la pots quedar perquè regisquen la vostra vida personal, familiar, laboral i social; que jo ja em conforme amb gent que estiga en les seves antípodes.
Per tant, no torneu a tocar a ma casa, que no tinc ni pa ni sal per a vosaltres; aneu a buscar-lo a cals desvergonyits i antivalencians que tant de goig us fan.
salut i Terra

resnoesmesqui ha dit...

felicitats a tots els que som democrates. oé, oé i oé

Dolors Jimeno ha dit...

Vaig eixir de viatge cap a Noruega el mes de juliol. Teníem a Camps i no teníem eleccions. He tornat de Noruega, no tenim Camps i tenim eleccions. La massacre? No em vaig assabentar fins la tornada a casa.
És això felicitat?
D.