dimecres, de juny 09, 2010

MIQUEL GIL & MANEL CAMP TRIO + DAVID PASTOR

Una de les assistents no s’estigué d’oferir la bellesa de la seva cuixa perquè li la seriegrafiara; cosa que l’artista plàstic accedí encantat com podem veure en la foto amb Miquel Gil.
Ahir, 8 de juny, el Terrat del CCC Octubre de València acollí la presentació del darrer disc de Miquel Gil. En una sala a gom de gent, el cantant Miquel Gil, l’artista plàstic Jordi Albinyana i el mànager musical Lluís Puig ens parlaren de la gènesi de l’obra on les cançons de diversos autors passaren per la peculiar veu de Miquel Gil, la instrumentalització de Manel Camp i de David Pastor, de l’originalitat seriegràfica del pintor Jordi Albinyana, i sense oblidar els mots de presentació del polièdric Josep Albinyana: Aquesta edició és el resultat d’un desfici d’artistes que es van trobar quatre carrers més amunt del des-pús ahir, en una casa que fa cantó amb la música i que té un desllunat on hi viuen, invariablement, personatges de cartó seriegrafiat a mà. El que tens entre mans és el número (jo, 289) d’un total de 500. Quan s’acaben, palmes. Tot plegat fa que siga un llibre d’autor i una peça de col·leccionista. Després, els autors signaren alguns exemplars i Jordi Albinyana seriegrafià i regalà als assistents una de les imatges del disc.

Ací podeu trobar més informació sobre el disc: Vilaweb, Blog de Jordi Albinyana.


Després, tots plegats férem cap al restaurant La Carme de València on rematàrem la vetlada amb un deliciós sopar i una interessantíssima xarrada entre diversos artistes; entre els quals es trobava els escriptors Joan Olivares, Jaume Pérez Montaner, Eusebi Morales, Isabel Robles i el director de cinema Toni Canet.