dilluns, de juny 28, 2010

XVIIè PREMI DE LITERATURA ERÒTICA LA VALL D'ALBAIDA


El divendres dia 25 es (ens) lliuraren els XVIIé premi de Novel·la Eròtica de la Vall d’Albaida a El Palomar.
En un paratge d’exquisida bellesa natural (Font de Sis) començà l’esdeveniment amb la recepció d’unes quatre-centes persones convidades a l’acte. A taules parades sota els plataners de vora el riu Albaida es trobà el personal entre vermut i picadeta. Salutacions i presentacions d’amics i coneguts: Manuel Joan i Arinyó, Vicent Borràs, Urbà Lozano, Isabel Robles, Jaume Pérez Montaner, Joan Olivares, Carles Cortés, Joan Carles Girbés, Jordi Albinyana (JAM), Josep Albinyana (Gàlim), Ximo Urenya, Joan Sancarlos, Toni Teruel, els amics de l’Olleria i de La Pobla de Vallbona...
Fins vora la una de la matinada gaudírem de converses, sopar –escàs a parer de la majoria– i del jazz valencià de Pepa i Carme Blasco, el virtuós al piano Daniel Picazo; també del grup de felins i felines Cosa Terra i tot sota la batuta de la presentadora Esther Vallés. Obrí l’acte el batle d’El Palomar que ens parlà de l’honor de rebre aquest premi itinerant pels municipis de la Vall i com tota la corporació municipal s’hi havia dedicat al muntatge. El president de la Mancomunitat féu un discurs laudatori de la meva preada Vall d’Albaida, i el regidor de cultura ens féu uns cèntims de la història del premi en general (17 edicions) i de l’èxit de la convocatòria d’enguany (33 novel·les presentades).
Al voltant de la una llegiren l’acta que declarava guanyadora del XVIIé Premi de Novel·la Eròtica de la Vall d’Albaida a SOMNIANT AMB ALEIXA de Mercè Climent i Francesc Mompó. Una immensa alegria. Tot seguit entrevista amb la TV comarcal i roda de premsa. Canal 9? Doncs gravant com es menjava el tiramisú Barrichello, que com tots sabeu és un gran esdeveniment per a la cultura catalana del País Valencià; allà cadascú amb les seves misèries.


Una vintena de fotografies de l'acte.

Pel que fa a la novel·la us deixe amb una de les aproximacions que féu un membre del jurat: “En Somniant amb Aleixa abunden les escenes de sexe explícit narrades amb un gran luxe de detalls mitjançant un vocabulari i un ús de la llengua impecable”. Evidentment també és moltes més coses, però esperarem que l’Editorial Bromera li pose vestit de diumenge en la col·lecció l’Eclèctica i que els lectors, d’ací uns 10 mesos, hi diguen la seva.

La notícia amb àudios en Vilaweb.

7 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Moltes felicitats! I un altre a la butxaca. Esteu imparables!!

Carme Rosanas ha dit...

Ja ens avisareu quan surti!

Una abraçada.

pepa guardiola ha dit...

Esteu sembrats de felicitat, bones lletres i premis. Ara a celebrar-ho amb un estiu plaent. Mil enhorabones als dos.

Francesc Mompó ha dit...

Víctor, moltes gràcies. Hi ha vegades que l'aigua et baixa caballera.
Carme, haurem d'esperar encara uns 10 mesos.
Pepa, una besada mol gran.

noves llunes ha dit...

Felicitacions amb retard, per tu i per la Mercè...
I que segueisca la ratxa!!!

Josep Lluís Roig ha dit...

Hola, jo que visc dalt de la figuera vaig vore l'altre dia això del premi. He anat molt atrafegat però, encara que siga amb retràs, volia felicitar-vos. Enhorabona! I ja en gaudirem!

Brian ha dit...

Felicitats - té bona pinta, espero llegir-ho (d'aqui 10 mesos)!