diumenge, de gener 23, 2011

Laporta a València: SI




Aquest matí he estat a l'acte de presentació del SI a València. Demà penjaré una croniqueta i més fotos; així com també el vídeo del parlament que ha fet Núria Cadenes. M'ha donat temps encara de veure com C9 ha manipulat la notícia. I sí, ens han tirat alguna mena de gas que se'ns enganxava a la gola sense que la policia fera massa coses per evitar-ho.

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Ho dius en sentit figurat això del gas, oi? No em podria creure que fos cert... la manipulació informativa no seria notícia, però repressió d'aquesta mena??

Francesc Mompó ha dit...

No és cap metàfora, Xexu. He estat més d'una hora estussegant i rascant-me la gola. Aquesta gent és així d'angelical.

Carme Rosanas ha dit...

Ostres! Jo tenia el mateix dubte que en XeXu, tot i que ja em pensava que seria veritat.

No sé pas on arribarem... sembla que tornem enrere als temps de la dictadura, comences mirar i a escoltar.

Esperarem la teva continuació, Francesc

Elfreelang ha dit...

Jo també ho he llegit a la premsa, si que en són de tocadallonses...a més trobo que és tenir mala bava i inconsciència irresponsable això del gas picant...podria haver fet uns desgràcia ( només que hi hagués un asmàtic per exemple) Això és la por que tenen a SI.

La Senyoreta Reykjavík ha dit...

...i que sempre haja d'haver quatre (i ja en són massa) cerrils desgraciats que ens facen quedar a tots en evidència. Dels informatius miseriosos del NODO valencià millor no parlar-ne...quin fàstic, xe!

Sergi ha dit...

Gràcies per respondre Francesc. Fa estona que buscava un adjectiu per descriure el que em fa sentir el que vas explicar... de moment em quedo amb preocupant.