dijous, de març 24, 2011

CAMPS ÉS OVACIONAT PEL POBLE


Una mostra de l'amor del poble valencià als seus dirigents; i del tarannà polític d'aquests a escoltar-lo i vetllar per ell.


12 comentaris:

Sergi ha dit...

És el que sempre dic, aquest no és el poble valencià, com la gent dels blogs no és només el poble català. Jo aquí he vist una cinquantena de persones escridassant el president, és evident que n'hi ha. Però després a les urnes guanya de carrer, no? Per alguna cosa serà. Potser és que el poble, el conjunt de tots els ciutadans, vol una cosa diferent a aquesta cinquantena de persones?

La realitat és trista, però és realitat. A Catalunya ens passa el mateix. Llegeixes blogs, veus manifestacions, i et penses que demà tenim la independència. Però no comptes amb tots els que no tenen blogs ni van a la manifestació, que en són molts més. Resultat a les urnes, que és el més demostrable: menys del 10% de vot independentista. Què és el que vol, doncs el nostre poble? I què és el que vol, en realitat el poble valencià?

Sento començar el dia ja destrempant, però és com ho veig, encara que aquí a la catos, em sembla que predico al desert.

Francesc Mompó ha dit...

Xexu, la foto de la realitat és la que dius, però si atenem a la casuística -que és extensa i pregona- caldria fer un monument a aquestes persones que resisteixen com poden al fet de ser exterminades per un anivellament espanyolista. Potser alguns hem criat anticossos i calga fer vacunes.
Gràcies per passar-te per casa.
Salut i Terra

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Francesc, què ha passat per arribar a aquesta situació? Com pot ser que el segueixin votant? I les perspectives és d'una majoria encara més absoluta.

Es fa fer aquestes fotos, amb aquesta fatxenderia, perquè sap que això li dóna vots. Més vots encara.

Jo hi veig impunitat per fer i desfer, perquè saben que res canviarà els resultats electorals. Ni els vestits, ni els escàndols, ni la corrupció, ni haver-se venut el litoral.

Un monument a aquesta resistència, Francesc, i tant!

Carme Rosanas ha dit...

Realment és així, com diu en XeXu i també com dieu vosaltres.

Però siguin els que siguin, en quantitat, aquest menyspreu per part d'un president és inacceptable.

I evidentment s'ho pot permetre perquè li dóna vots. O al menys manté els que té. Si fos "correcte" potser en perdria.

sànset i utnoa ha dit...

Se m'acaben els adjectius per definir aquest individu... i el que paga la pena és que uns quants encara li planteu cara.

*Sànset*

Vicicle ha dit...

Fatxenderia mafiosa, al més pur estil Berlusconi, i, com el capo italià, emparats per les urnes. Només amb el daltabaix més punyent potser la gent comence a pensar que aquesta cinquantena anava carregada de raons. Salut.

Elfreelang ha dit...

És una vergonya! no els hauria de votar ningú més aviat haurien de botar-lo! però ja se sap el desig...no és la realitat....no sempre se'n sortiran ha d'arribar el moment en que aquests individus siguin foragitats del poder

resnoesmesqui ha dit...

Hi haurà un dia que se'ls esborrarà aquest somriure dels llavis. A les hores València serà allò que els valencians vulguin.

Sempre endavant !!!

Jordi Solé

Sell*llés ha dit...

És el que té deixar participar en el joc democràtic a gent que no ho és gens de democràtica. El PP guanya les eleccions l'any 95 i des de llavors "treballa" per mantenir-se en el poder. No els interessa avançar en la qualitat democràtica, ans al contrari, amb una democràcia primitiva els serà més fàcil mantenir-se en el poder.

Llavors mantenen la democràcia "al mínim". La redueixen al teatre de "participar-hi" cada 4 anys. Mentrestant, manipulen canal9 com els ve en gana sense importar-los que el periodisme és altra cosa i que Canal9 la paguem entre tots. Porten la claca darrere per evitar que les protestes veinals es visualitzen i la gent es lleve la bena dels ulls. Fomenten el clientelisme i l'anticatalanisme. Eviten submergir-se en espais de llibertat que no puguen controlar: podem parlar directament amb ells a travès de facebook?

En resum, silencien les veus crítiques i creen un món on tot és bonic. El poble valencià votarem Camps perquè no coneixem realment la nocivitat del seu govern. "Potser" hi haja corrupció, però Camps només fa que inaugurar hospitals i col·legis en el món irreal que ens han creat especialment per a nosaltres.

jpmerch ha dit...

En Xexu té raó. De vegades tinc la sensació de que som quatre gats.

Francesc Mompó ha dit...

Víctor, Carme, Sànset, Vicicle, Elfree, res, Sell*llés, merch, la veritat és que tenim el país molt enfonsat i la casuística efectivament és diversa, però només un parell de dades ben significatives: Colonització del territori ocupat i domini i manipulació permanent del mitjà de comunicació (C9) sense cap tipus de vergonya. Amb això acaben convertint les mentides en veritat i llavant les consciències com si d'una secta es tractara.
Salut i Terra

Sergi ha dit...

Una cosa no treu l'altra, Francesc. Penso que som minoria, tant aquí dalt com al País Valencià, però això no vol dir que no puguem alçar la nostra veu i exclamar-nos. La resistència hi ha de ser. Si tant sols aquesta gent sortís al carrer per escridassar el criminal que teniu de president, la cosa estaria totalment perduda. D'això a una dictadura no hi hauria tant. Però estem aquí, siguem pocs o molts, i el millor, si és que hi ha alguna cosa bona, és que per més que vulguin no ens faran callar.