dimecres, de febrer 22, 2012

Resposta d'un intoxicador

Un anònim, sempre en són, d'anònims els covards, ha escrit açò al post anterior on denuncie el fascisme del País Valencià. Si algú té gust que li conteste que ami em fa OIS!

"La policía fa el que te que fer, jo soc estudiant i estic d´acord amb el govern. La garantía de les llibertats ciutadanes és el respecte a la legalitat i el seu exercici responsable. Aquestos joves han comès delictes tipificats al 'Código Penal'. Les forçes de seguretat han defensat la llibertat meua i de tots els valencians que confiem en la democràcia del PP, i tinc que recordar que a la comunitat el PP té la conviança del poble valencià com varem poder ver en les eleccions. Ah, i he de recordar que LA GENERALITAT NO HA RETALLAT EN EDUCACIÓ, els únics ajustaments realitzats han afectat els complements dels sexennis d'alguns professors, el que no afecta ni als alumnes ni a la qualitat de l'ensenyament públic. Darrere de les protestes hi ha els partits de l'oposició al govern de la Generalitat Valenciana La mentida no és una bona arma contra uns governants justos que tenen el suport majoritari dels valencians i de tota espanya I de fascistes res, el PP és el partit més democràtic de la història de la democràcia espanyola,començant pel seu propi fundador que va aixecar un partit des de baix, però amb principis reals i que no caduquen, principis en què confiem la majoria d'espanyols,entre ells, la humilitat i la sinceritat."

4 comentaris:

Pep Albinyana ha dit...

xe, però tu amb qui t'ajuntes?

Anònim ha dit...

Sr. Anònim, ja ho veu, que tots podem ser anònims, si volem.
Permeta'm que li diga que la democràcia no ha de portar adjectius, si és la "democràcia del PP" ja no és democràcia, en una societat democràtica la democràcia és de tots, no pertany a ningú, com tampoc no li pertanyia el carrer a aquell fundador del partit a qui vostè es refereix, aquell que afirmava "la calle es mía.

Jordi Pijoan-López ha dit...

El que vol és que li regalen un tratge, Francesc. N'hi ha molts d'estos.

Carles Casanovas ha dit...

És tant feble el seu raonament, que no val la pena ni recordar el seu discurs.