divendres, de març 12, 2010

Presentació nova novel·la d'Ivan Carbonell

Ahir, dia 11 de març, al terrat de l’Octubre CCC, tenia lloc la presentació de la novel·la El secret del Mas de la Pedra del jove autor Ivan Carbonell Iglesias. És la seva segona novel·la publicada (La nit de la princesa fou la primera) tot i que tinga un molt bon currículum de guardons en narracions curtes.
Emili Payà, coordinador cultural de l’OCCC, ens féu una semblança de l’autor, de la novel·la i de la geografia fronterera de les comarques del Comtat i de l’Alcoià d’on són nats tots dos.
Després, en un terrat concorregut, Ivan Carbonell ens parlà de la novel·la tot utilitzant el Power Point i una gran dosi d’ironia i d’humor per fer-nos arribar a tots els assistents la gènesi i aquella part del contingut que ens poguera enganxar. El secret del Mas de la Pedra és una novel·la juvenil que amb un llenguatge molt acurat ens acosta els interessos del món juvenil i ens regala geografia, costums, festes de moros i cristians i jocs de cartes atàvics dels voltants de la Serra Mariola.
Ps. Vull agrair la citació que hi fa d’una de les meves novel·les.

2 comentaris:

Olga Xirinacs ha dit...

Com que els amics dels meus amics (virtuals) són els meus amics, desitjo sort i felicitat al jove escriptor, que entra amb aquella alegria a la voràgine literària.
Salut i euros.

Francesc Mompó ha dit...

És un plaer, Olga, trobar-me en la nòmina de les teves amistats -malgrat que siga solament virtual-. Quan torne a trobar-me amb l'Iva Carbonell li transmetré els teus desitjos.
Una abraçada
Salut i Terra