diumenge, de maig 01, 2011

1r PREMI DE NOVEL·LA JUVENIL CIUTAT DE BENICÀSSIM 2011

El divendres dia 29 d'abril es lliurà el 1r premi de novel·la juvenil Ciutat de Benicàssim. 24 foren les obres que es presentaren a un guardó que naix amb voluntat de convertir-se en un dels més importants en aquesta modalitat del País Valencià. Després de duríssimes deliberacions atesa l'alta qualitat de les obres -cosa de la qual done fe perquè formava part del jurat- on anaren fent-se diversos talls d'eliminació, el jurat acordà donar com a guanyadora per majoria la novel·la de Teresa Broseta Els treballs d'Hècules Llopis i com a finalista La plaça del Gall de Josep Usó. La guanyadora és una recreació dels mitològics treballs d'Hèrcules portats a terme per un adolescent en la societat actual; i la finalista ens planteja des de una visió polièdrica un tall d'una part de la societat actual partint de l'assassinat d'un vagabund.
L'hotel Voramar de Benicàssim fou el magnífic escenari triat per a l'esdeveniment. L'editorial Tabarca i l'ajuntament de Benicàssim han travessat fort per aquest premi que està cridat a ser un dels referents del País Valencià.

1 comentari:

Carme Rosanas ha dit...

Doncs endavant amb el premi, espero que pugui convertir-se, com dius, en un referent al País Valencià. I moltes felicitats als guanyadors.