dijous, de maig 19, 2011

PROHIBIT TIRAR-LI CACAUETS AL MONO

Paga la pena mirar el fatxorret aquest com s'ompli la boca d'estupideses. No tindrà cap familiar que li diga que està fent el ridícul?

14 comentaris:

Jordi Pijoan-López ha dit...

Realment sembla un actor de La Cubana fent el paper de fatxa. Entre la clenxa, la corbata, la cara eixuta i el "castenallo de dicsión perfecta" dóna ganes de boçar el xiquet.

Sergi ha dit...

Reconec que només he pogut veure la meitat del vídeo. M'estan venint basques...

Anònim ha dit...

Si los valencianos evitamos el uso de nuestra lengua es sencillamente porque se nos está inponiendo la lengua catalana por parte de los educadores. Nosotros somos valencianos y no catalanes, parece que no lo entiendan. El PP defiende el castellano y no el catalán, defiende nuestra Senyera y nuestro himno, si, el de "Per a ofrenar noves glòries a Espanya".

Jesús M. Tibau ha dit...

ho sento, no puc acabar de mirar el vídeo, m'agafa massa mala llet.
Davant del menyspreu, independència

Francesc Mompó ha dit...

Anònim, tu tens de valencià el que jo d'espanyol: RES.

Dolors Jimeno ha dit...

El vaig rebre ahir i no vaig poder passar del minut 2:57. Em reconforta saber que no sóc l'única!
Crec que és un muntatge, no pot ser tan perfectament imbècil.
Ull! Aquestos també voten el diumenge.
D.

Vicicle ha dit...

He arribat a la conclusió que els intolerants es reprodueixen per espores i els demòcrates necessiten reproducció assistida. Juguen amb avantatge. I sentint-se guanyadors ni dissimulen, tot i les contradiccions per a semblar el que no és: un demòcrata. Heus ací un ideòleg del FAES. Salut.

paui ha dit...

aleshores s'heu perdut quan equipara Fuster a Hitler: el moment estelar del vídeo. En fi... i quan la gent demana disculpes si en algun moment es passa al castellà.

paui ha dit...

aich, volia dir al valencià :P a través dels lapsus linguae aflora el terrible desig de l'inconscient: un país on podem viure en la nostra llengua

Elfreelang ha dit...

Enlloc d'anar perseguint com possessos partits com Bildu ¿perquè els tribunals no actuen contra partits que inciten a la violència, a l'odi i al fàstic més visceral, a la caspa com insígnia i a la ranciejant vacuïtat? me'n vaig a gitar la fel ecs!

Carme Rosanas ha dit...

Fins a la meitat... i ja no puc més!

Carme Rosanas ha dit...

Bé, Paui m'hi ha fet tornar... i és que si no ho sents no ho creus!

Té la barra de dir que respecta el pluralisme polític, amb el seu discurs. No... no es pot aguantar, dos intents, i encara no he pogut arribar al final.

vicentgalduf ha dit...

Un parell de consideracions a tindre en compte:

+ El col•legi ‘Santa Anna’, al que fa menció, és un centre educatiu privat de Llíria, ultraconservador i espanyolista que el dirigeixen monges. Comença, doncs,tergiversant la trista realitat d'un centre fatxa al que fa catalanista

+ El vídeo és d’un concurs, a nivell peninsular, d’oratòria de la Universitat Privada CEU Cardenal Herrera... i que va guanyar aquest paio!!!1 (ací tan sols hagueu vist no arriba als deu minuts: l’original i complet és d’una hora. Per a fer el resum vos podeu imaginar el que varem patir i el nivell de masoquisme que tenim!)

Rafel ha dit...

Si no arriba a semblar un actor de la Cubana no li aguanto ni un minut.