dimarts, de maig 10, 2011

NIT MUSICOLITERÀRIA A CA LES SENYORETESNIT MÚSICO-LITERÀRIA
a
CA LES SENYORETES

DIVENDRES 13 DE MAIG

PROGRAMA:
 
20:30

PRESENTACIONS

ELS SOMRIURES DE LA PENA

Manel Alonso

A partir de la memòria i fins i tot d'alguns retalls de la seua biografia, Manel Alonso construeix trenta relats de ficció que no són més que una llarga nòmina de derrotes personals i col·lectives, i ho fa retratant amb tendresa però també amb ironia un seguit de personatges als quals la vida ha portat a situacions difícils si no dramàtiques. Alonso retorna a eixe espai inexistent que és el poble de Pouet, el lloc on habita la seua fantasia per tal d'oferir-nos a través de la paraula el sabor agredolç dels somriures de la pena.


DE LA FUSTA A L’AIGUA

Francesc Mompó

Un poemari que assaja de captar amb un llenguatge fílmic tota una nit d'amor. El jo poètic es desdobla permanentment entre l'ull que veu l'escena, com la veuria el director de cinema, i el personatge. És una obra que tot i no defugir les escenes més tòrrides del fet amorós, estan tractades amb molta delicadesa. El poemari es mou entre el classicisme dels referents i la modernitat fílmica de l'enfocament.


21:30 SOPAR

MENÚ

ENTRANTS
-Creïlles amb all-i-oli
-Faves bullides
-Mandonguilles d’abadejo
-Mossets de sobrassada amb codonyat

PLAT
Llomello al roquefort.

POSTRES
Sopà
Begudes i café inclosos
 
23:30 PRESENTACIÓ DEL DISC

ELS ULLS DE BOB

Carles Pastor

Formació: Pere Ròdenas (guitarra elèctrica i espanyola), Jordi Albinyana (guitarra elèctrica i banjo), Carles Pastor (guitarra acústica, slide, harmònica i veu)

Carles Pastor presenta un nou treball discogràfic. En aquest cas, Els ulls de Bob conté onze poemes musicats d’autors valencians, com Ramon Guillem, Maria Fullana, Jaume Pérez Montaner o la poetessa Teresa Pasqual. Pastor descriu musicalment els poemes seleccionats sobre l’armadura d’un blues, el perfil d’una balada o el trot despreocupat d’un rock clàssic.

Més informació:
http://senyoretes.blogspot.com/2011/05/nit-musico-literaria.html