dilluns, d’agost 08, 2011

UN LLOC ON NO ANAR A MENJAR: HOTEL PARADA DEL COMPTE, EL MATARRANYA

Restaurant de l'hotel PARADA DEL COMPTE al Matarranya, un lloc on no enviaria ni al meu enemic. Ací podeu veure l'exemple de menjar que ens posaren als assistents a un encontre de vora dos-cents escriptors. Carn en mal estat -a punt de podridura- i un tracte infame. 22 € per menjar uns cacauets i un got de plàstic de cervesa després de fer una cua de postguerra. LAMENTABLE!!!

Ps. encara em discutia una cambrera maleducada que la carn estava en condicions; quan me la vaig haver de traure de la boca perquè em picava la llengua i el paladar i la pudor m'envaïa el nas.

6 comentaris:

McAbeu ha dit...

I allò rebregat que es veu en un segon pla, és el pa?.
Realment no fa cap bona cara aquest plat que ens mostres i encara és més lamentable quan veus que aquest hotel té una categoria de 4 estrelles... suposo que vau demanar el full de reclamacions i els vau denunciar a consum, no?

Vicicle ha dit...

Ostres Francesc, m'ha vingut al cap el ragú de vedella que ens donaven al CIR, congelada al 54, abans de nàixer jo. Tot i que siga virtual, podeu servir-vos el que vulgueu de l'última paella que vaig penjar al blog. Esteu a casa vostra. Salut.

Francesc Mompó ha dit...

Mc, sí, és el pa. El Xulio Ricardo i la Coia Valls que els tenia enfront l'entortolligaven amb la mà i tardava una estona a tornar al lloc. Li vaig demanar a la cambrera, abans de portar la carn (?), si em podia portar pa del dia i em contestà que era pa d'avui. Sí, li dic jo, d'avui fa vuit dies, no? Se m'atufà i se n'anà. Allò era kafquià. I no, jo no ho vaig denunciar a la burocràcia aragonesa, però els vaig dir que ho arejaria per la xarxa i també a les pàgines de viatges.
Vicicle, potser siga encara la que tu referencies. No té millor pinta, no. Ja me'n faig un bon platet, ja. Gràcies.
Bon estiu
Salut i Terra

ricardgarcia ha dit...

Jo, que també hi era, corroboro tot el que diu el Francesc. Em sembla que ni un guió a mitges entre Kafka i Berlanga podria superar algunes de les situacions que es van patir en aquell suposat restaurant. I mira que m'ho havien advertit, però jo innocent hi vaig caure. Les estrelles són falses, totes quatre, i a més no es respecten les mínimes normes higièniques (hi havia qui servia el menjar amb les mans nues) i són molt mal educats. Si us estimeu una mica, no hi aneu!

Galderich ha dit...

Francesc,
Jo hi era també i em sembla que et deixes algunes dades.
En primer lloc s'havia reservat 100 menjars. En un dia es va passar a 170 perquè la gent es va apuntar a darrera hora. La situació es desbordà i fou el caos, no pels de la Parada on s'hi menja molt bé en condicions normals i on l'atenció és exquisida. Els conec i sé què dic.
El problema fou que acceptaren un encàrrec de darrera hora per tal d'ajudar a la Llibreria Serret que havien tingut un entrebanc amb un altre restaurant que els havia rebutjat i la cosa es sortí de mare.
En fi, a mi aquesta carn ni em va arribar perquè fou retirada i substituïda per un altre plat.
Crec que en comptes de ser crític amb els del restaurant i que hi posaren ganes (malgrat comptar en poc personal ja que no havien tingut temps d'avisar per l'allau de gentada que van rebre en poc temps) i amb els organitzadors cal ser crític amb els qui a darrera hora s'hi van apuntar i van provocar un caos no volgut per a ningú. La bona fe dels organitzadors i el restaurant van ser víctimes de voler servir a tothom. Potser haver dit no a 70 o 80 persones hagués estat una bona solució.
Jo penso tornar a La Parada quan torni a fer la via verda que passa pel seu voral. Sempre m'han tractat bé i la bona fe demostrada em demostra que són gent amb la que cal confiar. Prova-ho una altra vegada i em donaràs la raó.

Francesc Mompó ha dit...

Galderich, és de justícia que la teva experiència quede i opinió quede també reflectida. Jo vaig contar la meva, com vaig ser tractat i servit. Sí que és cert que després en tragueren més, però on estàvem nosaltres, de mala gana i dient-nos que la carn estava bona. Com tu comprendràs, després de la meva experiència (certa també tot el que he contat) no en vaig voler i li vaig dir que si em tornava els diners me n'anava (estàvem al fons d'una barrancada i havia anat amb més gent i no me'ls podia deixar), tanmateix, com a única resposta vaig rebre un estufit de la cambrara per resposta. Vaig optar per acabar la jornada amb la resta del grup. No vaig menjar. Pel que fa a l'organització, no dubte que es vegera vessada i que hi acudira molta gent d'última hora. Nosaltres havíem fet les reserves al restaurant per internet (i confirmades) una setmana abans. Tu la teva experiència del lloc, i jo la meva.
Ps. El plat de la foto era el meu.