Restaurant de l'hotel PARADA DEL COMPTE al Matarranya, un lloc on no enviaria ni al meu enemic. Ací podeu veure l'exemple de menjar que ens posaren als assistents a un encontre de vora dos-cents escriptors. Carn en mal estat -a punt de podridura- i un tracte infame. 22 € per menjar uns cacauets i un got de plàstic de cervesa després de fer una cua de postguerra. LAMENTABLE!!!
Ps. encara em discutia una cambrera maleducada que la carn estava en condicions; quan me la vaig haver de traure de la boca perquè em picava la llengua i el paladar i la pudor m'envaïa el nas.
6 comentaris:
I allò rebregat que es veu en un segon pla, és el pa?.
Realment no fa cap bona cara aquest plat que ens mostres i encara és més lamentable quan veus que aquest hotel té una categoria de 4 estrelles... suposo que vau demanar el full de reclamacions i els vau denunciar a consum, no?
Ostres Francesc, m'ha vingut al cap el ragú de vedella que ens donaven al CIR, congelada al 54, abans de nàixer jo. Tot i que siga virtual, podeu servir-vos el que vulgueu de l'última paella que vaig penjar al blog. Esteu a casa vostra. Salut.
Mc, sí, és el pa. El Xulio Ricardo i la Coia Valls que els tenia enfront l'entortolligaven amb la mà i tardava una estona a tornar al lloc. Li vaig demanar a la cambrera, abans de portar la carn (?), si em podia portar pa del dia i em contestà que era pa d'avui. Sí, li dic jo, d'avui fa vuit dies, no? Se m'atufà i se n'anà. Allò era kafquià. I no, jo no ho vaig denunciar a la burocràcia aragonesa, però els vaig dir que ho arejaria per la xarxa i també a les pàgines de viatges.
Vicicle, potser siga encara la que tu referencies. No té millor pinta, no. Ja me'n faig un bon platet, ja. Gràcies.
Bon estiu
Salut i Terra
Jo, que també hi era, corroboro tot el que diu el Francesc. Em sembla que ni un guió a mitges entre Kafka i Berlanga podria superar algunes de les situacions que es van patir en aquell suposat restaurant. I mira que m'ho havien advertit, però jo innocent hi vaig caure. Les estrelles són falses, totes quatre, i a més no es respecten les mínimes normes higièniques (hi havia qui servia el menjar amb les mans nues) i són molt mal educats. Si us estimeu una mica, no hi aneu!
Francesc,
Jo hi era també i em sembla que et deixes algunes dades.
En primer lloc s'havia reservat 100 menjars. En un dia es va passar a 170 perquè la gent es va apuntar a darrera hora. La situació es desbordà i fou el caos, no pels de la Parada on s'hi menja molt bé en condicions normals i on l'atenció és exquisida. Els conec i sé què dic.
El problema fou que acceptaren un encàrrec de darrera hora per tal d'ajudar a la Llibreria Serret que havien tingut un entrebanc amb un altre restaurant que els havia rebutjat i la cosa es sortí de mare.
En fi, a mi aquesta carn ni em va arribar perquè fou retirada i substituïda per un altre plat.
Crec que en comptes de ser crític amb els del restaurant i que hi posaren ganes (malgrat comptar en poc personal ja que no havien tingut temps d'avisar per l'allau de gentada que van rebre en poc temps) i amb els organitzadors cal ser crític amb els qui a darrera hora s'hi van apuntar i van provocar un caos no volgut per a ningú. La bona fe dels organitzadors i el restaurant van ser víctimes de voler servir a tothom. Potser haver dit no a 70 o 80 persones hagués estat una bona solució.
Jo penso tornar a La Parada quan torni a fer la via verda que passa pel seu voral. Sempre m'han tractat bé i la bona fe demostrada em demostra que són gent amb la que cal confiar. Prova-ho una altra vegada i em donaràs la raó.
Galderich, és de justícia que la teva experiència quede i opinió quede també reflectida. Jo vaig contar la meva, com vaig ser tractat i servit. Sí que és cert que després en tragueren més, però on estàvem nosaltres, de mala gana i dient-nos que la carn estava bona. Com tu comprendràs, després de la meva experiència (certa també tot el que he contat) no en vaig voler i li vaig dir que si em tornava els diners me n'anava (estàvem al fons d'una barrancada i havia anat amb més gent i no me'ls podia deixar), tanmateix, com a única resposta vaig rebre un estufit de la cambrara per resposta. Vaig optar per acabar la jornada amb la resta del grup. No vaig menjar. Pel que fa a l'organització, no dubte que es vegera vessada i que hi acudira molta gent d'última hora. Nosaltres havíem fet les reserves al restaurant per internet (i confirmades) una setmana abans. Tu la teva experiència del lloc, i jo la meva.
Ps. El plat de la foto era el meu.
Publica un comentari a l'entrada