diumenge, de març 22, 2009

Aaah! no haver dit que no


Estava dinant i la ràdio m'ha llançat la notícia: "La majoria de les dones espanyoles estan en contra de la llei de l'avortament", deia una dirigent del PP. Hòstia! he trobat la solució. Només cal que les dones que estiguen en contra vagen a la seguretat social i donen la seva filiació perquè se'ls impedesca avortar (encara que tingueren, suposat el cas, alienació mental); i ja està. Així ho fan amb els ludópates als bingos i sembla ser que la cosa funciona: miren l'arxiu i si hi apareixen no els deixen entrar i punt.

Doncs això, qui no vulga pols que no vaja a l'era. És una qüestió de pura democràcia. Jo també estic en contra d'obligar a cap dona a avortar. Seran els altres tan respectuosos amb qui no pense com ells?

2 comentaris:

http://alonsocatala.blogspot.com/ ha dit...

La religió sempre ha tingut una voluntat de controlar els ressorts del poder de la societat, d'imposar la seua visió del món.
Estem en una Estat en el qual des del seu propi naixement (em referisc a Espanya) la religió ens ha demostrat quan intransigent i intolerant pot arribar a ser.
Sabieu que la primera institució netament espanyola per davant de la monarquia fou el Tribunal de la Santa Inquisició?
Ha havut gent que empesa per la religió ha cridat en aquest estat "Viva las cadenas" o "Viva la muerte", per tant no m'estranya que dones empeses per les seues creences religioses diguen certes coses.
També hi ha valencians que militen en partits nacionalistes espanyols?

Anònim ha dit...

Ni més més, Manel, ni més menys.
Una abraçada.