divendres, de març 13, 2009

Dadaisme valencià

Un parell de vídeos que m'ha enviat un amic i que no els calen massa anàlisis.
Aquesta gentola menteix més que alenen, i alenen més que un porc.
Fins a quan estarem aguantant tanta mentida els valencians?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

M'alegra saber que t'han agradat...o que no t'han fet gens de gràcia perquè esta gent-ola és indescriptible. No tinc adjectius moderats.

J.M. ha dit...

Un esfereïdor dadaisme valencià que sembla que no tinga fi. I ara: València en Falles i tots feliços, és clar.
Ai...

fes-t'ho mirar ha dit...

Hola,

A Fes-t'ho mirar em pensat en tu per a una iniciativa que estem tirant endavant. Porta per nom Recontravirgos i els objectius que persegueix són ben innocents: únicament fer rebombori i estimular la creació artística, utilitzant l'obra de J. Bernat i Baldoví, El Virgo de Visanteta, com a excusa, enguany que s'acompleixen 200 anys del naixement d'aquest il·lustre suecà. Creguem que pot ser interessant i engrescador, un vertader desgavell col·lectiu; per això, ens agradaria que participares, que jugares amb nosaltres.

Si encara estas llegint, una de dos: o encara no t'ha donat temps de reaccionar, o és que t'interessa, ni que siga una miqueta, tot açò que t'estem contant. Si és així, passat pel blog que hem creat per a l'ocasió: http://virgodevisanteta.blogspot.com/

Allí trobaras informació més detallada sobre com participar en aquesta destrellatada iniciativa.

Gràcies.

Vicent Terol ha dit...

Estan molt bé els dos vídeos.

Per cert, Francesc, no sé que passa amb el teu bloc. El tinc enllaçat al meu, però últimament no apareixen les actualitzacions.