dissabte, de juliol 11, 2009

Restaurant: Ida y Vuelta (Godella)

Godella és un poble que tot i estar inserit de ple en les rodalies de València, no deixa de tenir els seu encís com a poble. Ha sabut mantenir-se al marge del desenrotllisme dels anys 60 i no li proliferaren els edificis-conillera. Compta amb uns quants restaurants de qualitat. Muntat en la planta baixa d'una típica casa de poble valencià ens trobem el restaurant Ida y vuelta, situat al Carrer Ample núm. 5.
Hauré anat unes vuit o deu vegades en els darrers anys i mai no m'ha defraudat. Presenta una cuina de qualitat on el concepte no està renyat en absolut amb la quantitat; i pel que fa a la qualitat en cap moment està en discussió, sempre excel·lent. L'atenció del servei és d'allò més professional: sempre està present i en cap moment el client se sent agobiat.
Només entrar al local, el primer que et sorprén és una cambra encristalada que en realitat és un meravellós celler on el client pot fer una extensa i acurada tria de vins.
A l'estiu compta amb una terrassa a l'aire lliure envoltada de buguenvíl·lies i romàntiques llums.
Pel que fa al menú oferta una àmplia gamma molt ben equilibrada en relació a la qualitat/preu.
En la foto que hi ha davall apareix el menú que nosaltres prenguérem (2 persones): una amanida de perdiu en escabetx amb fruites roges del bosc i fruits secs; entrecot de bou -de debò que era bou-; tot regat amb un Venta del Puerto nº 12 (Font de la Figuera) un inigualable vi valencià, ple de personalitat; per a postres un pastís de taronja amb cruixent de nous i un brownie de xocalata i gelat. Rematant el sopar amb un orujo d'herbes, un espumós de mistela i cafès. Preu per persona al voltant de 40 euros. Evidentment, aquest preu és de carta. El restaurant compta amb un menú diari per a dinar.
Més informació en: http://www.restauranteidayvuelta.es/ i en
Un altre resturant que (a) paga la pena.