dimarts, d’octubre 19, 2010

AVUI EM CREIXEN ESPASES ALS LLAVIS

foto presa del blog Can Carrasca

Avui em creixen espases als llavis. Llig notícies impossibles com si mastegara trossos de vidre. M'envolten amb fil-de-ferro punxonós, m'acaben d'assolar una casa que ells havien procurat per tots els mitjans que entrara en decadència; la casa pairal feta runes. Agafen el camp i li posen portes; que després tanquen amb clau i forrellat.
Avui em creixen espases als llavis. Els del PPSOE neguen trametre la ILP perquè els valencians poguem veure la TV3 al País Valencià.
En quina finestreta puc dir que vull que me la bescanvien per totes les cadenes espanyoles (incloent-hi C9)? És que som la Xina o l'Iran perquè ens capen les possibilitats de comunicació entre nosaltres? Els Països Catalans som com el Kurdistan: esquarterats i repartits per diverses nacions colonitzadores.

7 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Molt bona, la foto manipulada i també les teves espases als llavis. De totes les coses increïbles que passen en aquest país, aquesta és per a mi una de les més incomprensibles. Com la Xina, com l'Iran i com el Kurdistan...

Clidice ha dit...

és natural, si no us capessin la TV3, o qualsevol altra cosa que vingui de Catalunya, podríeu arribar a pensar que els catalans no són el dimoni amb banyes i ja els hauríeu fotut la barraca enlaire. no s'ho poden permetre.

Vicicle ha dit...

Què volen? Que escampem el poll i espolsem les espardenyes? De segur que si TV3 fora una tele tan servil com C9 o TV1 i no plural, crítica i repleta de bons professionals, no hauria cap problema. D'altra banda, felicitats pel magnífic poema d'ahir "Els peus". Jo demanaria "La dutxa", l'amor viciclista també hi troba a l'aigua el seu final i recomençament. Salut.

Josep (Benaguasil) ha dit...

Sí, som a un estat comparable a la Xina o l'Iràn. Per molt que ells, els espanyols ho neguen els seus actes ho demostren clarament.

El més angoixant és la sensació d'impotència. Fem el que fem no ens valdrà de res. Eixe és el missatge què volen què assumim. Al País Basc l'excusa és la violència, el terrorisme: I ací? Quina és l'excusa?
PP i PSOE: el mateix gos amb diferent collar. Ens volen desapareguts, anihilats.

Francesc Mompó ha dit...

Carme, per desgràcia és massa creïble.
Clídice, porten més de trenta anys intoxicant alevosament.
Vicicle, potser, algun dia, el poble la farà grossa.
Josep, ja ho van planificar bé per fer la constitució com els venia de gust. (per cert, Raquel m'ha dit que et saludara; dit queda).

Sergi ha dit...

Hola, em presento, em dic XeXu i visc prop de Barcelona. Sóc català, i per tant, com ja et comenten, sóc poc menys que un esbirro de Satanàs, un àngel caigut en tota regla. És molt millor per la teva salut mental que no miris la tele que fan a casa meva, i la veritat és que t'aconsello que no parlis amb mi, fes cas als que et manen, ells saben el que necessites.

Francesc Mompó ha dit...

Aix Xexu, quasi que m'arriscaré i provaré a seguir veient la TV3 abans no me la segresten del tot (la veritat és que també va perdent part de la qualitat que tenia ha temps arrere; però no hi ha color amb el full parroquial que ens passen per ací baix). I pel que fa als àngels, no em fan massa gràcia, ni els caiguts ni els que resten drets.
Salut i Terra