divendres, de juny 17, 2011

QUI ATIA LA VIOLÈNCIA?


Aquestes coses tampoc no les investigarà la justícia? Segur que no, això només passaria en una democràcia.
I aquests xicots, no tindran cap familiar que els diga que han perdut la dignitat com a persones i han esdevingut robots del poder? Sí, algú pensarà que actuen així -rebentant les protestes del poble indignat- perquè són baules d'un bé major, que la fi justifica el mitjà. Però aquest maquiavèlic argument ens legitimaria a tots per poder actuar de qualsevol manera. També algú podria tenir la temptació de dir que ells fan la política que els dóna la gana perquè les urnes els ho justifica. Però seguint fil per randa el sil·logisme arribaríem a veure amb lògica la neteja ètnica que volia fer el nazisme; Hitler també havia estat legítimament elegit.
No. És necessari que la justícia investigue els fets i que els responsables que han atiat el foc siguen condemnats exemplarment. I recordar que la justícia penalitza com a agreujant: l'abús de poder, la violència i la tinença d'armes.

3 comentaris:

Elfreelang ha dit...

aquest vídeo ha volat per la xarxa arreu i ahir ja no es podia veure , avui l'he vist en el youtube de nou perquè l'han penjat molts usuaris segur que demà torna a estar censurat....qui atia la violència deu ser perquè li interessa....

Dolors Jimeno ha dit...

A mi també m'ha passat: són més ràpids censurant que nosaltres penjant-lo. Hi ha un bloc,
http://losviajesdeulises.blogspot.com/, on a més apareixen dues fotos comparatives (com allò de buscar les diferències) molt interessant. És un grup d'agents de la policia abans d'entrar en acció i col·laborant amb les detencions.
D.

zel ha dit...

Si és que sempre seran uns cabrons, els va la llenya...