dimarts, de desembre 29, 2009

L'ALCÚDIA: INNOCENTS 5

Ahir, a l'Alcúdia (País Valencià), se celebrà el 5é festival INNOCENT organitzat per Dani Miquel i Toni de l'Hostal. Per a vergonya d'autoritats i mitjans de comunicació públics (Canal 9) i al marge de qualsevol orientació oficial congregà una gran quantitat de músics valencians en el teatre La Clau (Els baixos d'una casa de poble a l'Alcúdia).
Vora quatre hores de música i algun poema recitat per l'autor (Toni Espí i Elies Barberà) emplenaren la vesprada i la sala fins a la porta del carrer. Després, rematàrem part de la nit anant-nos-en de sopar un bon grapat dels participants.
Una vegada més, i des de la iniciativa civil, aquest País Valencià nostre demostra estar ben viu per molt que els pese a aquell que fan ingents esforços per aplanar-lo en la mediocritat i fer d'ell el feliç Levante Espanyol.
Ah, els artistes actuaren debades i el públic tenia franca l'entrada.
No vaig portar la càmera i vaig fer les fotografies amb el mòbil. Pregue disculpes, però més val això que res (que haguera anat Canal 9 que era la seva obligació).
Ps. Tot l'ocellam de l'Alcúdia, gelós per haver-se vist envaït per un cant distint al seu, va prendre revenja sobre el meu cotxe (veure l'última foto).










2 comentaris:

en veu baixa ha dit...

Caram! Quina festa i quin cartell de qualitat, amb Hugo Mas i tot, que és una delícia!
Salut!

Anònim ha dit...

Tota la raó que tens, quina delícia l'Hugo Mas. Lo milloret des de fa tant de temps...
Salut!

Joan