dijous, de desembre 24, 2009

SOBRE MAHALTA

Detall de com ho tenia tot
Fa uns dies, al blog de Joana, El bosc dels somnis, s'encetà una amable discussió sobre la identitat de la Mahalta de Màrius Torres, on jo contradia un poc el corrent oficial i recordava un escrit que havia publicat feia temps (abril del 95). Com que tenia la casa potes per amunt perquè m'estava fent una llibreria nova no trobava la revista on fou publicat (La Forest d'Arana). Ara ja sí, tot seguit reproduesc l'article.

4 comentaris:

Joana ha dit...

Moltes gràcies; Francesc per la teua atenció. Llegir el tu article és molt interessant perquè contradiu tot allò que ja s'havia estudiat al voltant de la identitat de Mahalta.
M'agrada molt el to que utilitzes a l'article. No sé francês, sóc d'anglès, però he entès perfectament les cites que has expossat.
Ja m'havia acomiadat de tothom, pensava que no podria entrar al blog hui, però no m'he pogut aguentar i m'ha encuriosit molt l'article.
Crec que ets l'única persona que va per un altre camí, no he trobat res més en aquesta línea, però tota aportació nova sempre resulta interessant i ens ajuda a tenir perspectives diferents respecte a esdeveniments del passat que mai no podem assegurar al cent per cent.
Una gran abraçada nadalenca.

Ps:He encomanat algun llibres teus per als reis dels joves de la familia.
I ara una pregunta un poc indiscreta, potser que em creuara amb tu el dimecres a València visitant el Betlem?. Vaig anar a l'expossició de Sorolla i per a fer temps anarem a visitar el betlem i em vaig creuar amb tu o algú que et semblava molt, però com que anava en grup i tampoc no estava segura, vaig seguir endavant

Olga Xirinacs ha dit...

Res no puc aportar sobre aquestes disquisicions, però sí desitjar-te totes les felicitats petites i grans que et sigui possible aconseguir.
I que els follets respectin l'ordre dels teus llibres. Si no és indiscreció, ¿quants llibres tens?

Francesc Mompó ha dit...

Gràcies Joana, era un material que tenia emmagatzemat des de feia molts anys i l'altre dia, amb els vostres blogs, tu i Helena féreu que el recuperara. Ets molt amable i espere que els meus llibres els faça el pes.
Olga, tinc publicades 7 novel·les i un poemari. Si fas una miradeta a l'altre blog (Francesc Mompó9, a la barra lateral hi ha les sinapsis.
Una abraçada

Joana ha dit...

Francesc, Peretet ha deixat un comentari al meu blog al voltant del teu article que em sembla molt raonable i crec que hauries de llegir.
I ara sí, abandone ja els blogs que hui no pensava entrar i mira...