divendres, de maig 28, 2010

ESCRIPTORS AL TERRAT: PEPA GUARDIOLA I FRANCESC MOMPÓ

Anit es va tancar la temporada d’Escriptors al Terrat de l’Octubre CCC. Ho féu amb la participació de l’escriptora de Pepa Guardiola i de Francesc Mompó.
Tots dos autors triaren un format discursiu en què exposaren primer les seves filosofies sobre la LIJ (Literatura infantil i juvenil) i la gènesi de la creació literària personal; per a passar després a la lectura de textos d’algunes de les seves novel·les.
La sala del terrat de l’Octubre, escortada pel Micalet, la torre de Santa Caterina, les campanades de la Catedral i una abundant pluja primaveral, s’emplenà a gom d’escriptors i gent interessada en la literatura. Per allí veiérem Jaume Pérez Montaner, Eusebi Morales, Carme Miquel, Isabel Robles, Manel Alonso, Vicent Penya, Francesc Bononat, Salva Company, Ruben Luzon, Rafa Escobar, el president de l’Associació d’Editors al País Valencià, Toni Teruel, Toni Gisbert, Ramon Guillem (que presentà l’acte), el professor Enric Marco i de segur que me’n deixe algun.
En acabant, els autors convidats i aquells que volgueren s’uniren al sopar en un dels clàssics ja restaurant de València: la Parpadella.
A setembre més.
Deixe el vídeo on estic llegint el poema Maruja la Cortesana inserit en la novel·la Els ulls del llac.
Ps. Aquesta nit tinc un esdeveniment molt important. Demà en parlaré...

1 comentari:

http://alonsocatala.blogspot.com/ ha dit...

Ho vareu fer molt bé. Va ser un acte dinàmic, entretingut, on els assistents tingueren l'oportunitat d'escoltar de la vostra pròpia veu la manera com teniu d'entendre la literatura així com gaudir de la música dels vostres textos narratius.
Les campanes del Micalet i la pluja caient sobre les teulades de la ciutat fou el so de fons d'una interessant vetlada. Enhorabona per l'acte i el premi que racolliràs aquesta nit i el que recolliràs el divendres que ve.