diumenge, de maig 16, 2010

JAUME PÉREZ MONTANER I ISABEL ROBLES: PERES AL ROURE (OTOS)


Ahir dia 15 de maig tingué lloc a Ca les Senyoretes d’Otos el 1r recital de Peres al Roure.
Isabel Robles i Jaume Pérez Montaner recitaren poemes dels llibres L’espiral; Adveniment de l’odi; Solatge; llibre dels adéus; L’heura del desig; Fronteres; L’oblit; Màscares; així com traduccions dels poetes E.E. Cummings i d’A. Sexton, també ens regalaren amb la lectura d’algun poema inèdit d’ells.
L’acte comptà amb la col·laboració d’Eusebi Morales, Anna Eloïna Alfonso, Mercè Climent i Francesc Mompó que llegiren també peces del duet poètic.
El recital comptà amb la participació del cantant Carles Pastor que en un acústic ens interpretà la cançó “Que sempre tornà” –poema de Jaume Pérez Montaner– pertanyent al nou disc que està preparant sobre poetes valencians actuals. Després de sopar, a hora de bruixes, vaig presentar el recital –ho vaig fer per imperatiu mèdic, ja que a l’escriptor Joan Olivares, amfitrió de la casa, havia estat operat dels ulls feia un parell de dies–.
Davant d’un públic amant de la poesia i en un ambient exquisidament acollidor, Isabel i Jaume anaren regalant-nos els seus poemes on, de tant en tant, s’hi afegien les veus dels quatre participants convidats. Acabat el recital i fins ben entrada la matinada compartírem desficis literais, cançons de Carles Pastor i converses diverses entre els assistents mentre Isabel Robles i Jaume Pérez Montaner signaven exemplars de les seves darreres obres: El llibre dels adéus i Solatge.
Una vegada més, als peus del Benicadell, Ca les Senyoretes oferí taula literària als assistents.

2 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

No pareu d'esdeveniments poètics!

http://alonsocatala.blogspot.com/ ha dit...

Em sap molt de greu no haver pogut assistir. Segur que va ser una vetlada digna de ser recordada.