diumenge, d’agost 22, 2010

ROSITA, una cervesa feta a Tarragona i etiquetada en català


De bell nou una altra sorpresa. Bé, no tant perquè fa un temps ja me la serviren en el restaurant de Godella Ida y vuelta. Bé, fent unes gestions ahir per valència, en una botiga de l'av. Primat Reig dedicada a vins la vaig tornar a veure. Rosita és una cervesa feta a Tarragona i etiquetada en català. Com que a mi m'agrada fer propaganda dels productes que respecten la nostra cultura us ho faig saber per a aquells que no la coneixíeu. És una cervesa de bon tast i molt adequada per a acompanyar unes bones menges com a substitut del vi. El preu? doncs en aquesta botiga em costà 1,75 € cadascuna. Eh, què vols? Un caprici per a la teva llengua.
Ps. Dilluns, si no passa res, publicaré el BLOGAIRE DÉU

6 comentaris:

onatge ha dit...

Buscaré la Rosita, vull dir la cervesa... Jo també miro productes de la nsotra terra i etiquetats en català, que no és fàcil... He deixat de comprar algun vi del Priorat per aquest motiu...

Salut bona Rosita...
onatge

El blogaire Déu, ui!, ja se'm comencen a remoure les oracions...

Arlequí ha dit...

Això és fer publicitat, eh! Esperem amb candeletes el "blogairé déu".

L'À | L'imperdible de L'Ànima ha dit...

Amb llibres al costat de Narcís Oller, jo durant aquest estiu estic reellegint "La Bogeria", sempre m'ha agradat.

Que passis bon estiu!


Jordi Cirach

Marta ha dit...

Si la trobo la compraré. Jo també acostumno a triar sempre productes del país (llets, olis, l'arròs del delta, vins catalans, etc) malgrat que l'etiquetatge no sempre és el que voldríem. Uf!.....

Emdennor ha dit...

Molt interessant!
Des d'aquest estiu, un amic i jo ens hem dedicat a tastar cerveses de tota mena, i vaig buscar al teu blog aquella sobre la qual vas postejar fa un temps (la Tyris).
M'apunte també, doncs, la Rosita.

PS. No és per fer publicitat, però fa poc he descobert una plana web: La botiga de la cervesa
on s'hi poden trobar cerveses catalanes, valencianes i de totes les maneres!

helena ha dit...

La vaig provar el diumenge a Lleida. La varietat que porta avellanes. És una cervesa molt potent ideal per maridar amb formatges i carn, però malauradament dificil de trobar (al menys a la meva zona)...

Felicitats pel blog.