dijous, d’agost 05, 2010

UN BOU A LA POLITÈCNICA


Ahir vaig anar la Universitat Politècnica de València a acompanyar la meva dona a fer uns papers i vaig ensopegar amb aquest símbol de l’espanyolisme més coent i ranci. Allí està ell, ple d’orgull, sense que cap dels usuaris d’aquest centre universitari li faça els compliments que es mereix. Mireu-vos-el, net, impol·lut, respectat en la seva profunda negror.
Jo em retrotrac als meus anys universitaris i em naix un somriure maliciós. Mai no haguérem consentit una agressió tan fatxenda i directa a la nostra nació. Ubi sunt els universitaris conscienciejats actuals que deixen que se’ls menyspree així. Ja no hi ha orgull? Evidentment el demane als estudiants, perquè dels dirigents, universitaris o polítics del País Valencià ja fa temps que no n’espere.Bouet, Brau o Taur fot el camp i peix per les terres de ponent. Allí t’estimen més que ací. T’estimen tant que et trauran a l’arena per fer-te patir una bona estona fins que acaben sacrificant-te en nom del seu art i de la seva festa nacional.

7 comentaris:

Lenitiu ha dit...

Ja fa anys, ja, que està... Diria alguna burrada però me l'estalviaré, que amollar el que un pensa per internet, a Espanya és delicte!

manjacostel ha dit...

Ieu que soi occitan me pensi qu'un ase sufirià. Ma sonque lo problème es autre , que los òmes lor tenon, l'envèja de pareisser bravas, mas que cal lor explicar , que lo tòrò servis pas de ren, qu'un ase sufirià.
Sufis de se maridar? non?
Lo tòrò simbolisa pas que l'amant,(que fa lo cocut) es a dire lo colhut. L'òme legitimat per la fe e la credença dins la redempcion e que tua lo pecat, es a dire lo papa , Francò e quitament Benito , enfin al cap Napoleon e lo seu paire .
Una analisi psichologica que benlèu podètz pas comprendre, mas que serà pas de ma fauta. Qu'es normal per ieu, que faguèt vingt al dessus del bac mentre que los autres fasian vingt ans dejos...
Que volètz la vida es crudèla.
Amistosament

Anònim ha dit...

Vaig qeudar molt decebut del meu pas a la Universitat. No hi vaig trobar, ni de lluny, la mobilització que hi esperava. Què està passant? Acomodament? passotisme? No ho puc entendre!

Nat ha dit...

No m'ho puc creure! M'he quedat bocabadada, sense comentaris.

I per cert...pobres animals, a veure quan deixen de creures tant superiors als animals i els hi donen un tracte digne!!!!!

Marta ha dit...

M'ha fet molta pena veure aquesta imatge a la Universitat. Només aconseguiran fer sortir la conciència nacionalista del valencians, això és el que estan logrant a Catalunya amb el despreci espanyolista que vivim constantment.Una abraçada

Jordi Albinyana ha dit...

Això és el logo d'una marca de conyac Paco, mira que t'agrà furgar...en lo bona que està la xorraeta en el café.

Francesc Mompó ha dit...

Lenitiu, manjacostel, Albert, Natàlia, Marta és el que té aquest País.
Jordi, també podem fer els rebentats d'herberet de la Mariola.
Salut i Terra