dilluns, de novembre 02, 2009

MANIFESTACIÓ CONTRA LA CORRUPCIÓ A VALÈNCIA

Ja havia dit que portava una setmaneta d’esdeveniments que déu n’hi do. Dissabte per la vesprada vaig anar a la manifestació contra la corrupció del Partit Popular al País Valencià en què es demanava, entre d’altres coses, la dimissió de Camps com a president de la Generalitat i la fi de la corrupció en aquesta dissortada terra, que diria Espriu.
Era un goig veure entre la gentada persones de totes les edats i de diverses tendències. Hi havia famílies amb els fills, gent jove, gent major... És a dir, hi havia una bona representació del que és el País Valencià; evidentment no hi serien tots aquells que són partidaris de la corrupció i del malbaratament dels diners i del territori de tots els valencians.
Quanta gent assistí a la manifestació? Molta per a ser un país que portem tants anys adormits i suportant la venda i la desaparició tant física com de manera de ser. Sembla ser que la Generalitat de Camps calcula que érem uns 2.200 extremistes, catalanistes. És la demagògica paraula que sempre utilitzen per a engrandir la xenofòbia contra Catalunya; algun dia, algú s’haurà de seure al banc dels acusats per aquest delicte. Segons fonts organitzadores en seríem uns 40.000. Jo en vaig veure moltíssims, com podem apreciar a les fotos i als vídeos que s’han penjat a la xarxa, perquè si esperem que la televisió blavenciana, el Campsnal 9 –que posava en un dels rètols– ho traguera, anem aviats.
Per a ser una manifestació convocada a través de la xarxa per la ciutadania ha estat tot un èxit i els partits polítics hauran de començar a prendre nota si no volen que el poble els arracone per obsolets, caducs i allunyats de la gent que diuen que representen.
Ah, de bell nou, CAMPS DIMISSIÓ.