Aquells que ens agrada entaular-nos sabem que molts dels nostres plats com ara la paella, l'arrós al forn, el conill amb tomata i pimentó, etc. es basen en l'harmonia de sabors i olors i que a més ens congreguen a tots en un saludable aquelarre on la màgia de la paraula ens fa més humans. Per cert és la primera prosa que li llisc al poeta Blanch.
3 comentaris:
Aquells que ens agrada entaular-nos sabem que molts dels nostres plats com ara la paella, l'arrós al forn, el conill amb tomata i pimentó, etc. es basen en l'harmonia de sabors i olors i que a més ens congreguen a tots en un saludable aquelarre on la màgia de la paraula ens fa més humans.
Per cert és la primera prosa que li llisc al poeta Blanch.
Estic encantat de coneixe't. Espero que mantinguem una relació fluïda i esplèndida.
Gràcies pels teus escrits
Sempre endavant
Jordi Solé
Bé sabem els que ho sabem que és un gran poeta.
Publica un comentari a l'entrada