La casualitat ens dugué quan tornàvem d’un viatge pel nord de Catalunya cap al País Valencià a descobrir aquest meravellós restaurant d’Amposta. Buscàvem on dinar i fou la imatge exterior, pulcra i elegant, la que ens cridà perquè entràrem. Una ampla sala permetia que les taules, sobrades d’espai també, gaudiren d’una certa intimitat. Les taules estan molt ben vestides amb diversos jocs de copes, de plats i de coberteria que et van canviant a mesura que cal. El servei ens dedicà tot el temps que el requerírem i ens explicà en el seu català tortosí totes les preguntes referents a les menges. Tenen un menú de 14€ que és un do de déu; es pot triar entre 5 ó 6 primers i uns altres tants de segon.
A més del menú, demanàrem musclos (clotxines) a la marinera –puc jurar i perjurar que són els millors que he tastat en la vida–, cloïsses saltejades amb vi i llima i una amanida verda. Pel que fa al menú ens serviren una generosa fideuà de fideu finet –a mi m’agrada més així perquè la pasta no arriba a fer-li competència de sabor a la resta d’ingredients i la cullerada és fina–, suquets d’anguila –molt bons, carregadíssims d’anguila, però el fan sense creïlles, conill a la brasa amb mongetes i daus de vedella. Tot regat amb un vi blanc sec i afruitat (Clàudia/ Vallfomosa) i per a les postres ens tragueren el carret dels Ullals (tot un combinat de diverses postres perquè hi triàrem). Tot plegat amb cafès eixírem a uns 25€ cadascú.
Es troba al C/Burgos, 34 d’Amposta
Els Ullals és un altre restaurant que (a)paga la pena.
A més del menú, demanàrem musclos (clotxines) a la marinera –puc jurar i perjurar que són els millors que he tastat en la vida–, cloïsses saltejades amb vi i llima i una amanida verda. Pel que fa al menú ens serviren una generosa fideuà de fideu finet –a mi m’agrada més així perquè la pasta no arriba a fer-li competència de sabor a la resta d’ingredients i la cullerada és fina–, suquets d’anguila –molt bons, carregadíssims d’anguila, però el fan sense creïlles, conill a la brasa amb mongetes i daus de vedella. Tot regat amb un vi blanc sec i afruitat (Clàudia/ Vallfomosa) i per a les postres ens tragueren el carret dels Ullals (tot un combinat de diverses postres perquè hi triàrem). Tot plegat amb cafès eixírem a uns 25€ cadascú.
Es troba al C/Burgos, 34 d’Amposta
Els Ullals és un altre restaurant que (a)paga la pena.
4 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada