dijous, de setembre 10, 2009

Restaurant: La Llotgeta (Godella)

Godella és un poble que tot i estar a tocar de València ciutat lluita per mantenir la seva estructura de poble poble –com adjectivaria Fuster–. Doncs bé, aquest poble té un bell esbart de restaurants que (a)paguen la pena (ja en vaig postejar un altre). La Llotgeta està situat al carrer Major, tot just davant per davant de la Casa de la Vila. Aquest també està estructurat respectant les antigues cambres de la planta baixa on està situat. Té tres saletes interiors amb unes cinc o sis taules per estança, més dos àmbits més que li han guanyat a l’antic corral i que han sabut condicionar de manera molt acollidora. Probablement dispose en total d’una trentena de taules; així i tot cal reservar per no trobar-se palplantat i sense possibilitats, sobretot els caps de setmana.
La cuina és exquisida i els plats són abundants; si no s’hi va amb molta gana –o gola-, cal demanar tres plats per a dos.
Un entrant que no us heu de perdre és el Gratinat de fetge d’ànec. Té un mos tan fi que a mi sempre em transporta, no sé per quina raó, a sabors i flaires medievals; això sí, a la taula parada d’un noble. L’última vegada demanàrem Abadejo sobre albergínies, magret d’ànec curat amb faves tendres i ous de guatla, entrecot trossejat; per a les postres, flam de poma amb gelat de romer, crema torrada al cafè amb un sorbet de moscatell. Tot ben regadet amb una ampolla de Villa Narcisa.
El preu: 30/35 € per persona.
Un altre restaurant que (a)paga la pena.

1 comentari:

Jordi Albinyana ha dit...

Quina vidorre et pegues wendolín: consevol dia t'haurem de posar sujetaors!!